Βόλεϊ

Βόλεϊ Ανδρών: Με Περσέα στη Μίκρα (Σάββατο, 01/04)

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Άρη υποδέχεται τον Περσέα στη Μίκρα το Σάββατο, 1η Απριλίου.

Η ενημέρωση του Α.Σ. Άρης για το παιχνίδι:

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και υποδέχεται το Σάββατο (01/04) τον ΟΠΑΘ Περσέα στις 18:00, στη Μίκρα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των play-out της Pre League.

Η σειρά των αγώνων είναι στις δυο νίκες με τη δεύτερη αναμέτρηση να διεξάγεται στις 05/04 (20:00) στην έδρα του Περσέα και την τρίτη (αν χρειαστεί) στις 08/04 (20:30) στη Μίκρα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με «δυο στα δυο». Η είσοδος είναι δωρεάν και ο ΑΣ ΑΡΗΣ καλεί όλο τον κόσμο της ομάδας –όπως το έχει αποδείξει ήδη σε πολλά τμήματα του Συλλόγου μας- να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών μας.

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button