Ποδόσφαιρο

Μάνου: Ο αποτελεσματικότερος του Άρη, που… λείπει πολύ

Ποια είναι η πρώτη τριάδα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αποτελούν τους πιο αποτελεσματικούς όσον αφορά το σκοράρισμα

Στα εντός έδρας ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Άρης είχε τις ευκαιρίες για να πάρει αέρα δύο τερμάτων, προτού… αναλάβει δράση η διαιτησία και “σπρώξει” τους “πράσινους” και τους “ασπρόμαυρους” αντίστοιχα. Γενικότερα, το “αγκάθι” των χαμένων ευκαιριών ταλαιπωρεί -και- φέτος τους “κίτρινους”.

Αν δούμε τη λίστα των παικτών του Άρη, που έχουν πετύχει από δύο γκολ και πάνω (σ.σ. στα παιχνίδια της Super League), διαπιστώνουμε πως ο πιο αποτελεσματικός ποδοσφαιριστής των “κιτρίνων” στο σκοράρισμα είναι ο Μάνου Γκαρθία! Σε μια περίοδο που ο Ισπανός ανέβαζε ολοένα και περισσότερο στροφές, ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του, ο οποίος είναι γεγονός πως “πληγώνει” σε μεγάλο βαθμό τον Άρη αγωνιστικά, με τον Μάνου -αν μη τι άλλο- να… λείπει πολύ.

Πέραν του ότι ο Ισπανός έδειχνε πως είναι ικανότατος στο μοίρασμα του παιχνιδιού, είχε το καλύτερο νούμερο σχετικά με την αποτελεσματικότητα στο γκολ. Σε σύνολο 17 τελικών, πέτυχε 4 γκολ, άρα ο Μάνου πετύχαινε ένα τέρμα ανά 4,2 τελικές προσπάθειες. Την πρώτη τριάδα των πιο αποτελεσματικών παικτών του Άρη, συμπληρώνουν οι Πάλμα και Νταρίντα. Ο πρώτος πετυχαίνει ένα γκολ ανά 4,8 τελικές προσπάθειες και ο δεύτερος ένα τέρμα ανά 5,3 τελικές προσπάθειες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button