Ποδόσφαιρο

Ο… τελευταίος “έφερε” το χαμηλότερο νούμερο στη θητεία Τερζή

Ποιο ήταν αυτό…

Σε μια χρονική περίοδο του πρωταθλήματος κατά την οποία ο Άρης έμπαινε… φορτσάτος στα πρώτα ημίχρονα, η Λαμία υποχρέωσε τους “κίτρινους” στο χειρότερό τους α’ 45λεπτο στα τελευταία τέσσερα ματς. Η ομάδα του Τερζή ήταν άνευρη και ακίνδυνη στο α’ μέρος του αγώνα και η πρώτη τελική ήταν του Ετέμπο στο 42′.

Πέραν αυτού, η Λαμία που ήταν στην τελευταία θέση της Super League (σ.σ. πλέον, με την κυριακάτικη νίκη ξεπέρασε τον Λεβαδειακό και το Ιωνικό) προτού αντιμετωπίσει τον Άρη, “έφερε” την χαμηλότερη επίδοση των “κιτρίνων” όσον αφορά τα σουτ εντός περιοχής, για το διάστημα που αποτελεί head coach της ομάδας ο Τόλης Τερζής.

Αυτά (σ.σ. σουτ εντός περιοχής), ήταν μόλις πέντε για τον Άρη στην διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα. Μια σημαντική διαφορά των “κιτρίνων” στις νίκες με Ατρόμητο και ΟΦΗ σε σχέση με τα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος, ήταν ότι “πατούσαν” περισσότερο περιοχή. Είχαν μέσο όρο 8,5 σουτ εντός περιοχής στα τελευταία δύο παιχνίδια (σ.σ. 8 με ΟΦΗ και 9 με Ατρόμητο) ενώ πριν από αυτά, στα υπόλοιπα ματς της Super League ο Άρης είχε μέσο όρο 5,3 σουτ εντός περιοχής.

Επίσης, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ντεμπούτο του Τερζή -μετά το “διαζύγιο” με τον Πάρντιου- ως πρώτος προπονητής, υπήρχαν επτά σουτ εντός περιοχής από πλευράς “κιτρίνων”. Οι οποίοι κόντρα στη Λαμία έδειξαν να έχουν… θέμα επιθετικά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να “φτιάξουν” πολλές φάσεις κοντά στα καρέ του Γκαραβέλη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button