Ποδόσφαιρο

Πισωγύρισμα!

Κάκιστος ο Άρης, γνώρισε την ήττα από την Λαμία με 2-1, έπειτα από τραγικό α’ 45λεπτο και “πεταμένες” ευκαιρίες από τους “κίτρινους”

Σε ένα σημείο που ο Άρης έδειχνε να βρίσκει τα πατήματά του, “ήρθε” ένα σκληρό αποτέλεσμα απέναντι στη Λαμία. Οι “κίτρινοι” έχασαν με 2-1, ένα αποτέλεσμα πραγματικό πισωγύρισμα. Πάλι, υπήρχαν χαμένες ευκαιρίες για τον Άρη, που κυρίως πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο.

Απαράδεκτη εικόνα, λάθη και… 2-0 η Λαμία

Στο 3′ ο Άρης κέρδισε το πρώτο κόρνερ, δίχως να το εκμεταλλευτεί ενώ στην συνέχεια η Λαμία προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία των “κιτρίνων”, φτάνοντας στο γκολ στο 15′.

Η κάκιστη αντίδραση της άμυνας είχε ως αποτέλεσμα ο Σλίβκα να κάνει κούρσα, να πλασάρει και να ανοίξει το σκορ (1-0) για τους γηπεδούχους.

Ως στο 20′ η ομάδα του Τερζή δεν είχε ούτε μια τελική ενώ ο Ενκουλού “κιτρινίστηκε” από τον Μανούχο. Ο Καμερουνέζος έκανε απίστευτο λάθος, ο Βέργος έκλεψε την μπάλα και διαμόρφωσε το 2-0 στο 27′.

Στην δεύτερη τελική ο Άρης μείωσε σε 2-1 με Μπράμπετς

Τα λάθη από πλευράς Άρη ήταν συνεχόμενα ενώ η ομάδα του Τερζή δεν μπορούσε να “φτιάξει” φάσεις για να φτάσει στο γκολ. Παράλληλα, ο Άρης ήταν άνευρος και στο 42′ ήταν η πρώτη τελική από πλευράς των “κιτρίνων” με σουτ του Ετέμπο.

Μετέπειτα, ο Μπράμπετς διαμόρφωσε το 2-1 με κεφαλιά, στο 44′. Το ημίχρονο τελείωσε με τη Λαμία να προηγείται (2-1) και τον Άρη να έχει κάκιστη εικόνα στο παιχνίδι.

Aλλαγές και 4-4-2 στο β’ μέρος, τεράστια ευκαιρία με Ματέο

Ο Άρης παρουσιάστηκε με σχήμα 4-4-2 στις αρχές του β’ μέρους. Οι Γκρέι και Φαμπιάνο πήραν την θέση των Πάλμα και Ενκουλού ενώ στο 52′ το φάουλ του Ιτούρμπε δεν ανησύχησε τον αντίπαλο πορτιέρο και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Γκαραβέλη. Στο 55′ οι “κίτρινοι” έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Ματέο -μετά από σέντρα του Πίρσμαν- έφυγε άουτ.

Ο Κουέστα “έσωσε”, ακολούθησαν νέες αλλαγές

Πάλι από λάθος των παικτών του Άρη, η Λαμία έφτασε κοντά στο γκολ στο 60′. Ο Μαρτίνεθ σούταρε διαγώνια και αντέδρασε ιδανικά ο Κουέστα, που απέκρουσε δύσκολα. Στο 62′ η ομάδα του Τερζή είχε φτάσει τις 8 τελικές, έχοντας βελτιωθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Χριστοδουλόπουλος και Καμάτσο αντικατέστησαν τους Ιτούρμπε και Ματέο στο 70′. Ο Πορτογάλος έκανε ένα σουτ, αργότερα αλλά δεν ήταν καλό.

Το έχασε… μόνος μπροστά από την εστία ο Γκρέι! Νέα ευκαιρία με Λάζαρο

Η ομάδα του Τερζή έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, αυτή την φορά με τον Γκρέι. Στον Τζαμαικανό έδωσε την μπάλα ο Καμάτσο αλλά ο Γκρέι μπροστά από την εστία έχασε απίθανη ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Yπήρχαν διαμαρτυρίες για τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων, στο 93′ ο Λάζαρος έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τους γηπεδούχους να απομακρύνουν και τελικά να κερδίζουν με 2-1.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπαντά, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σλίβκα (82’ Μανούσος), Τζανδάρης, Νούνιες (74’ Βασιλαντωνόπουλος), Ασκόφσκι (59’ Στάνκο), Μαρτίνες (82’ Σαραμαντάς), Βέργος

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Ενκουλού (46’ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Πίρσμαν (82’ Μαζικού), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία (46’ Καμάτσο), Νταρίντα, Ιτούρμπε (69’ Χριστοδουλόπουλος), Λούις Πάλμα (46’ Γκρέι), Καμαρά

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button