Ποδόσφαιρο

Οι 2+1 πρωτιές του Νταρίντα

Τι έκανε ο Τσέχος

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα πρόσθεσε ακόμη έναν κρίκο στην “αλυσίδα” των ικανοποιητικών εμφανίσεων του. Πέραν από τα όσα φάνηκαν διά… γυμνού οφθαλμού στο χορτάρι, τα στατιστικά του Τσέχου στο ματς της Κυριακής, “δείχνουν” πόσο καλή δουλειά έκανε. Έχουμε και λέμε… Απέναντι στον Ατρόμητο, ο Νταρίντα είχε την πρωτιά στις μεταβιβάσεις -με… μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο- τελειώνοντας το ματς με 18.

Ακόμη, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που σκόραρε απέναντι στους Περιστεριώτες έχοντας και δοκάρι αργότερα, είχε την πρωτιά μεταξύ των παικτών του Άρη στις τελικές προσπάθειες, “γράφοντας” συνολικά τέσσερις (σ.σ. συνολικά η ομάδα του Τερζή είχε 14). Εκτός από αυτές τις δύο πρωτιές (σ.σ. μεταβιβάσεις και τελικές προσπάθειες), είχε και μια επιμέρους πρωτιά που σχετίζεται με τις τελικές, καθώς ο Τσέχος αποτέλεσε τον παίκτη που πάτησε περιοχή, περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη του Άρη.

Τελείωσε τον αγώνα με τρία σουτ εντός μεγάλης περιοχής, βοηθώντας σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι, εκτός από το ότι ήταν… ασταμάτητος με τα 13 χιλιόμετρα που έτρεξε στην διάρκεια του ματς. Σε όλα αυτά, προσθέστε ότι ο Νταρίντα είχε τρία κλεψίματα στο παιχνίδι (σ.σ. πέμπτος καλύτερος “κλέφτης” στο κυριακάτικο ματς για τον Άρη), μια επέμβαση καθώς και ένα κερδισμένο φάουλ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button