Ποδόσφαιρο

Πάλμα: “Θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη! Στο γήπεδο δεν θα είμαστε φίλοι με τον Μαντσίνι…”

Οι δηλώσεις του νεαρού για το ντέρμπι

Ο Λουίς Πάλμα μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά:

Αρχικά, στην ερώτηση αν νιώθει έτοιμος να επιστρέψει πλήρως στην αγωνιστική δράση, ο Πάλμα απάντησε: “Προσπαθώ να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση, γιατί ένα μήνα είμαι χωρίς δραστηριότητα”.

Σχετικά με το πόσο τον έχει στεναχωρήσει το γεγονός ότι έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα, τη στιγμή που είχε φτάσει στο ανώτατο σημείο απόδοσης, απάντησε: “Οπωσδήποτε με στεναχώρησε αυτό! Στεναχωρήθηκα τόσο για τον τραυματισμό μου, όσο και γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω στα σημαντικά παιχνίδια όλο αυτό το διάστημα. Πρέπει να πω ότι δεν περνάμε τις καλύτερες στιγμές μας ως ομάδα. Δεν είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση. Πιστεύω, όμως, ότι έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να ανέβουμε”.

Για το γεγονός ότι σε κάποια από αυτά τα σημαντικά παιχνίδια συνδυάστηκε η απουσία του με την επιθετική αφλογιστία του Άρη και αν πιστεύει ότι τώρα που επιστρέφει, κάτι χρωστάει στην ομάδα, τόνισε: “Θα προσπαθήσω να δουλέψω πιο πολύ τώρα, για να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες. Δεν είναι, όμως, θέμα ενός παίκτη μόνο, αλλά όλης της ομάδας. Θέλουμε να αρχίσουμε να μεγαλώνουμε ξανά ως ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ γι’ αυτό”.

Για το αυριανό ντέρμπι και τι πιστεύει ο ίδιος ότι πρέπει να κάνει ο Άρη για να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, είπε: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το γνωρίζουμε αυτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι επί ενενήντα λεπτά. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και για να τον νικήσουμε, πρέπει τις ευκαιρίες που θα κάνουμε, να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη!”

Κι όσο για το αν έχει κάποιο μήνυμα να στείλει στον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος αναμένεται να τεθεί αντίπαλος των μέχρι πρότινος συμπαικτών του αύριο, είπε με νόημα: “Ο Μαντσίνι είναι πολύ καλός μου φίλος! Μιλάμε καθημερινά. Στο γήπεδο, όμως, σίγουρα δεν θα είμαστε φίλοι!”.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΔΩ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button