Ποδόσφαιρο

Ίνγκασον: “Θα το γιορτάσουμε” – Κουλιεράκης: “Ηταν ξεχωριστό ματς για εμάς”

Τι δήλωσαν οι δύο παίκτες

Ο Ίνγκασον είπε για τον αγώνα με τον Άρη: “Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας, γιατί ξέρω πόσο σημαντικό είναι για την πόλη αυτό το παιχνίδι. Όμως δεν έχουμε πετύχει ακόμη κάτι. Είμαστε εδώ για να πάμε για μεγαλύτερα πράγματα.

Θα το γιορτάσουμε σήμερα, αλλά έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά, με πρώτο αυτό στη Λαμία. Μετά το Μουντιάλ υπάρχουν πολλές απώλειες σε βαθμούς από όλες τις ομάδες. Αν συνεχίσουμε έτσι, μπορούμε να βρεθούμε σε μια καλή θέση εν όψει των πλέι οφ”.

Ο Κουλιεράκης, που έκανε φάουλ στον Πίρσμαν, αλλά αυτό δεν δόθηκε, είπε:

“Πήραμε τη νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενοι, ήταν ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς που μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό να έχουμε από όλους στους παίκτες βοήθεια και σε επίθεση και σε άμυνα. Νομίζω μπήκαμε και δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλαμε να κερδίσουμε, κάναμε τα πάντα για τη νίκη. Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση”.

Για την συμβολή του στο επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ: “Είμαστε ομάδα, όπως αμυνόμαστε όλοι, έτσι κάνουμε επίθεση και όλοι μαζί. Το δουλεύουμε όλο αυτό, οπότε είμαι χαρούμενος που βοηθάω και μπροστά”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button