Μπάσκετ

Μίνι διαρκείας προς όφελος του Άρη, αλλά και γιατί… συμφέρουν

Η υπόθεση τετράδα και η χαμηλή τιμή που “βγαίνει”

Εδώ και λίγες μέρες είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια διαρκείας του β’ γύρου, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το ματς με τον Κολοσσό. Υπάρχει κινητικότητα όσον αφορά την πώληση των μίνι διαρκείας που κυκλοφορούν και είναι γεγονός πως θα είναι σημαντικό να στηριχτεί η ΚΑΕ μέσω των διαρκείας του β’ γύρου, αφού συνεχώς προκύπτουν νέες οικονομικές υποχρεώσεις. Πρόσφατα, προέκυψε το ζήτημα του ban του Γιάνκοβιτς, υπόθεση φυσικά που θα λυθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση φανερώνεται ξανά πως ο Άρης δεν λέει να σταματήσει να ταλαιπωρείται από “αμαρτίες” του παρελθόντος.

Οπότε, κάθε έσοδο είναι… καλοδεχούμενο στην προσπάθεια που γίνεται. Εκτός, όμως, από το ότι η πώληση των μίνι διαρκείας θα “φέρει” οφέλη στις τάξεις του Άρη, θα “φέρει” όφελος και στη… τσέπη των φιλάθλων που θα τα προμηθευτούν. Η ΚΑΕ φρόντισε να “φτιάξει” οικονομικά “πακέτα” και μπροστά υπάρχουν έξι ματς της κανονικής περιόδου (με Κολοσσό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Περιστέρι, Ιωνικό και Προμηθέα). 

Εκτός αυτών, εφόσον ο Άρης βρίσκεται στην τελική τετράδα της Basket League -σενάριο εφικτό, βάσει της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας- τότε οι εξτρά τέσσερις αγώνες στα πλέι οφ, αποτελούν ένα φυσιολογικό νούμερο. Δηλαδή, εάν κάποιος αγοράσει το φθηνότερο μίνι διαρκείας που κοστίζει 75 ευρώ, εφόσον ο Άρης παίξει ακόμη 10 παιχνίδια (6 κανονικής περιόδου και 4 πλέι οφ σε περίπτωση εισόδου στην τετράδα), τότε ο μέσος όρος της τιμής του εισιτηρίου “βγαίνει” μόλις 7,5 ευρώ.

Αν μη τι άλλο, πολύ χαμηλή τιμή. Όπως και να το δει κανείς… συμφέρει να προμηθευτεί διαρκείας β’ γύρου, αφού θα βοηθηθεί οικονομικά η ΚΑΕ, θα έχει εξασφαλισμένη τη θέση του στο Παλέ σε “δυνατά” ματς ενώ και η τιμή των εισιτηρίων (μέσος όρος) σε περίπτωση παρουσίας στην τετράδα, είναι πολύ χαμηλή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button