Ποδόσφαιρο

Η… επένδυση του Ζερβίνιο: Το εντυπωσιακό κτίριο με έκταση μεγαλύτερη των 600 τ.μ.! (pics)

Ονόμασε G 27 το κτίριο που έφτιαξε – Δείτε φωτογραφίες

Σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα του Ζερβίνιο αναφέρονται στο εξωτερικό. Αυτή αφορά ένα εντυπωσιακό κτίριο που έφτιαξε στην Ακτή Ελεφαντοστού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής. Αυτό, σύμφωνα με όσα γράφονται, έχει έκταση μεγαλύτερη των 600 τ.μ.. “Ο Ζερβίνιο ξεκινάει τις επιχειρήσεις. Το νέο του απόκτημα βαφτίστηκε κτίριο G 27.

Επέλεξε το γράμμα G για να αναφέρεται στο μικρό του όνομα Gervais και το 27 για να παραπέμπει στην ημερομηνία γέννησής του (27 Μαΐου) ενώ είναι και ο αγαπημένος του αριθμός φανέλας”, επισημαίνεται αρχικά και μεταξύ άλλων τονίζεται για την επένδυση του Ζερβίνιο. “Είναι ένα αρχιτεκτονικό έργο πολλών ορόφων, με έκταση που υπολογίζεται σε περισσότερα από 600 τετραγωνικά μέτρα.

Ο παίκτης ήθελε να επενδύσει σε κάτι πιο ανθεκτικό όπως άλλοι συνάδελφοί του, όπως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο Γιαγιά Τουρέ και πολλοί άλλοι. Από το 2020 έχει και μια ποδοσφαιρική ομάδα με το όνομά του: Την G 27 FC που παίζει στην 3η κατηγορία της Ακτής Ελεφαντοστού. Ο Ζερβίνιο είναι στη λίστα με τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές στην Ακτή Ελεφαντοστού”.

Δείτε κάποιες φωτογραφίες από το κτίριο που έφτιαξε ο Ζερβίνιο

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button