Ποδόσφαιρο

O Πάλμα, τα Γιάννενα, το ντεμπούτο και η… πρόοδος

Η πρώτη “γνωριμία” με τους “Ζωσιμάδες” και η συνέχεια…

Tρία γκολ και μια ασίστ ήταν τα… κατορθώματα του Λουίς Πάλμα απέναντι στη Λαμία, με αποτέλεσμα τα τελευταία 24ωρα ο νεαρός να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο Άρης στο επόμενο παιχνίδι του θα επιδιώξει να πάρει το “διπλό” σε μια πόλη στην οποία έγινε η “εκκίνηση” της ποδοσφαιρικής πορείας του Πάλμα στους “κίτρινους”. Το ντεμπούτο του 22χρονου παίκτη με την φανέλα του Άρη, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα στις 14/2.

Απέναντι στον ΠΑΣ, ο Πάλμα πέρασε ως αλλαγή (85′) λίγο πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, αντικαθιστώντας τον Εντιαγέ. Μάλιστα, είχε την ευκαιρία να σκοράρει σε σουτ που “έπιασε”, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Μετά από εκείνο το παιχνίδι, στο οποίο ο Πάλμα έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Άρη, η… αγωνιστική πρόοδος που δείχνει ο νεαρός, είναι ολοένα και μεγαλύτερη.

Έχει εξελιχθεί σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό παίκτη για το ρόστερ των “κιτρίνων”. Βοήθησε σημαντικά στα περσινά πλέι οφ και ιδιαίτερα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού με την είσοδό του άλλαξε όλη την εικόνα του Άρη. Την τρέχουσα σεζόν έχει δείξει δείγματα του ταλέντου του, με τον Πάλμα μετά από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις 14/2, να έχει 8 γκολ και 6 ασίστ. Μακάρι, μετά τον αγώνα με τη Λαμία, να ακολουθήσει ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι για τον Πάλμα σήμερα, στην πόλη όπου πρωτοφόρεσε τα κιτρινόμαυρα…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button