Ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Το “ατού” της περασμένης σεζόν έγινε “πληγή” φέτος…

Η… διαφοροποίηση που αφορά τον σημερινό αντίπαλο του Άρη

Το τελευταίο παιχνίδι του Άρη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το 0-3 για τα πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος αλλά πριν από εκείνο το ματς, υπήρχε “πικρή” γεύση” για τους “κίτρινους” σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια με τους Ηπειρώτες, αφού γνώρισαν δύο ήττες στην κανονική περίοδο και το εντός έδρας ματς των πλέι οφ έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα.

Από τότε μέχρι τώρα, πολλά άλλαξαν για τον ΠΑΣ… Φέτος δεν δείχνει το αγωνιστικό προφίλ που φανέρωσε πέρυσι. Μάλιστα, η αμυντική συμπεριφορά που αποτελούσε την σεζόν 2021/22 ένα από τα σημαντικά “ατού” για τους Ηπειρώτες, φέτος έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη “πληγή”. Είναι χαρακτηριστικό πως την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δεχτεί τόσα γκολ όσα δέχτηκε πέρυσι σε όλη την κανονική διάρκεια της Super League! Δηλαδή 24 γκολ.

Τόσες φορές (2022/23) παραβιάστηκε φέτος η εστία του ΠΑΣ, που πέρυσι (2021/22) είχε παθητικό 24 τέρματα στα ματς του πρωταθλήματος, πριν αρχίσουν τα πλέι οφ. Επίσης, σε κανέναν αγώνα ο ΠΑΣ δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του την τρέχουσα σεζόν. Εχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς, έχοντας -βάσει αριθμών- την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button