Ποδόσφαιρο

Οι BIG-5 και ο… αστερίσκος των ντέρμπι

Το έξτρα κίνητρο του Άρη για νίκη στον Βόλο

Ο Άρης, που ετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς απέναντι στον Βόλο, την 3η αγωνιστική είχε πέντε “πεταμένους” βαθμούς λόγω της ήττας από τον Παναιτωλικό και της ισοπαλίας με τον ΠΑΟΚ. Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, “πάτησε” γκάζι, παίρνοντας τις νίκες κόντρα σε Αστέρα Tρίπολης και Ολυμπιακό αντίστοιχα και πλέον είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στο +1 από την ΑΕΚ, στο +2 από τον Ολυμπιακό, στο -1 από τον ΠΑΟΚ και στο -5 από τον Παναθηναϊκό. 

Υπάρχει, όμως, ο… αστερίσκος των δύο ντέρμπι για τον Άρη. Καμιά άλλη ομάδα του BIG-5 δεν έδωσε δύο ντέρμπι, όπως οι “κίτρινοι” οι οποίοι μόνο εύκολο πρόγραμμα δεν είχαν ως τώρα, μιας και εκτός των δύο ντέρμπι, υπήρχε και το επικίνδυνο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει στην έδρα του τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ και έχει παίξει ένα ντέρμπι, αυτό με την ΑΕΚ, η οποία κι αυτή δεν είχε άλλο ντέρμπι, πλην του αγώνα με τους “πράσινους”. Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει μόνο το ντέρμπι με τον Άρη, όπως και ο Ολυμπιακός.

Πλέον, θα “πληθαίνουν” στο εξής τα ντέρμπι για τις άλλες τέσσερις ομάδες του BIG-5 και ο Άρης καλείται να “μαζεύει” νίκες για να εκμεταλλεύεται τις όποιες απώλειες τους. Θυμίζουμε πως την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα. Οι “κίτρινοι”, έτσι, έχουν έναν… έξτρα λόγο για “διπλό” στο Βόλο καθώς είτε ο “Δικέφαλος”, είτε οι “πράσινοι”, θα χάσουν βαθμούς στο ματς της Τούμπας. Μπορεί να χάσουν και οι δύο ομάδες βαθμούς, σε περίπτωση ισοπαλίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button