ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σύζυγος Ντι Μαρία: “Στο Μάντσεστερ υποφέραμε”

Σε αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με τη μετάβαση του Άνχελ Ντι Μαρία από την Ρεάλ Μαδρίτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε προχωρήσει η σύζυγος του Αργεντίνου το 2020, με αυτές να βλέπουν το φως της δημοσιότητας προ ολίγων ημερών.

Η σύζυγος του Αργεντίνου αναλυτικά είπε:

«Φρικτό… Το Μάντσεστερ είναι το χειρότερο, είναι όλο φρικτό. Ζούσαμε στη Μαδρίτη και ο Άνχελ έπαιξε για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ήταν όλα τέλεια, τέλειος καιρός, υπέροχο φαγητό… Και ξαφνικά ήρθε η πρόταση από το Μάντσεστερ. “Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα πας μόνος σου», του είπα. «Αν σε πληρώσουν διπλά… δεν θα φύγεις; Φεύγουμε”, μου είπε» είπε η σύζυγος του Αργεντίνου, εξηγώντας πως αποδέχθηκε την πρόταση από τη Γιουνάιτεντ για οικονομικούς λόγους.

«Δε μου άρεσε τίποτα. Άνθρωποι ολόλευκοι, τακτοποιημένοι, παράξενοι… Περπατούν στον δρόμο και δεν ξέρεις αν θα σε σκοτώσουν. Το φαγητό είναι αηδιαστικό, οι γυναίκες μοιάζουν φτιαγμένες από πορσελάνη.

Όταν μας συμβαίνουν άσχημα πράγματα, ενωνόμαστε. Δεν του είπα “εσυ φταις που είμαστε στο Μάντσεστερ”. Του είπα “αγάπη θέλω να αυτοκτονήσω… δύο το μεσημέρι και είναι νύχτα». Και μου είπε “είναι τρομερό, αλλά μην ανησυχείς, θα τα καταφέρουμε”».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button