Ποδόσφαιρο

Μπούργος: “Με νοοτροπία νικητή και στα δύο παιχνίδια-Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο”

Για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό που έχουν μπροστά τους οι κιτρινόμαυροι μίλησε ο Χερμάν Μπούργος τονίζοντας πως πρέπει η ομάδα πρέπει να εμφανιστεί με την νοοτροπία του νικητή και στις δύο αναμετρήσεις ενώ ανέφερε πως έχει κατασταλάξει στην τελική ενδεκάδα και στα πρόσωπα τα οποία θα παρατάξει

Αρχικά τόνισε: «Ήμαστε καλά, έχουμε κάνει αρκετές προπονήσεις και θα παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι. Το επίπεδο προετοιμασίας μας γι αυτό τον πρώτο… τελικό, είναι πολύ καλό».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Είναι μία ομάδα πρωταθλήτρια που έχει παίξει ήδη 15 παιχνίδια και αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για την Γκόμελ» και συμπλήρωσε για το γεγονός πως αύριο θα είναι το πρώτο παιχνίδι του ως προπονητής του ΑΡΗ σε ευρωπαικό αγώνα: «Εμείς θα βγούμε με νοοτροπία νικητή και στα 2 παιχνίδια».

Για το γεγονός πως και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη είπε: «Θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για εμάς».

Επίσης τόνισε για το αν προβληματίζεται με την προοπτική η Γκόμελ να παίξει κλειστά: «Δεν με προβληματίζει, με απασχολεί».

Για την επιστροφή του κόσμου μετά την ανατροπή με την ΑΕΚ: «Δεν το σκεφτόμαστε εκείνο το ματς, ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να χαρεί τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας».

Για την ενδεκάδα: «Έχω κατασταλάξει όσον αφορά την ομάδα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button