Ποδόσφαιρο

Οι ξεφτίλες των «4»: Γλίτωσαν υποβιβασμούς, πήραν χάρτινα πρωταθλήματα, τους έσωσαν οι κυβερνήσεις

Για να θυμόμαστε το τι έχει γίνει, δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που μία από τις ομάδες του ΠΟΚ προσπαθεί να πάρει με εξω-αγωνιστικά μέσα αυτά που δεν κατάφερε να κατακτήσει στο γήπεδο.

Άλλωστε στην Ελλάδα μέχρι και πρωτάθλημα έχει κριθεί μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, με την αναφορά προφανώς να γίνεται στην υπόθεση Βάλνερ. Ο Ολυμπιακός αγωνιστικά είχε χάσει το πρωτάθλημα και το πήρε μόνο εξαιτίας μιας δικαστικής απόφασης, που ανέτρεψε την απόλυτα δίκαιη ήττα του από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Να μιλήσουμε για τον Παναθηναϊκό; Που έπρεπε να είχε υποβιβαστεί το 2017 και εν μία νυκτί άλλαξε ο νόμος για να μην βρεθούν οι πράσινοι στις χαμηλές κατηγορίες; Για την χρονιά που δεν βγήκε στην Ευρώπη και έκανε τα πάντα για να πάρει την θέση του ΠΑΣ ο οποίος είχε κατακτήσει την Ευρωπαϊκή του έξοδο στο γήπεδο.

Να μην ξεκινήσουμε καν να μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, τις τροπολογίες της κυβέρνησης για να σωθεί η ομάδα του Ιβάν, τις αλλαγές στις επιτροπές, όπου αντικαταστάθηκαν εκλεγμένα μέλη με… σωστά μέλη, ή μήπως να πούμε για τον Ίβιτς και το αξέχαστο διχτάκι κομμωτηρίου.

Φυσικά είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Είναι διαφορετικό γιατί σε αντίθεση από τους υπόλοιπους δεν έχουν καν την αξιοπρέπεια να διεκδικήσουν οι ίδιοι στα δικαστήρια όσα δεν κατάφεραν να πετύχουν μέσα στο γήπεδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button