Ποδόσφαιρο

“Αστείο που η διοίκηση του ΠΑΟΚ άφησε το πανό στο ματς και την άλλη μέρα βγήκε να το καταγγείλει” (vid)

Το σχόλιο του Ντέμη για το εμετικό πανό της Τούμπας

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, με αφορμή την ανακοίνωση της Μπόχουμ για το μπουκάλι στον βοηθό διαιτητή που οδήγησε στη διακοπή του αγώνα με την Γκλάντμπαχ, αναφέρθηκε στο εμετικό πανό της Τούμπας, στο ματς ΠΑΟΚ-Μίντιλαντ. Μεταξύ άλλων, είπε: “Τρομερή ανακοίνωση. Δεν έχω σχόλιο, τα είπε όλα η Μπόχουμ. Στη δική μου θητεία, ήμουν εγώ ο ρουφιάνος, δεν ζητούσα άλλους ρουφιάνους, εδώ ζητάνε κι άλλους, “όποιος ξέρει κάτι να μας πει”».

Για την διαφορά που υπάρχει στο εξωτερικό σε σχέση με την Ελλάδα: “Πλάκα κάνεις, εδώ οι άλλοι έλεγαν, κρατάτε γερά, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, για τους άλλους που είναι μέσα, για τον Άλκη. Ναι, όχι όλοι, αλλά αυτοί που το σήκωσαν και ο ΠΑΟΚ που το ανέχτηκε.

Το πανό ήταν στο κέντρο του γηπέδου, το πήραν το πανό στο ημίχρονο και το έβαλα στη Θύρα 4, η διοίκηση του ΠΑΟΚ το άφησε σε όλα το ματς και την άλλη μέρα βγήκε για να το καταγγείλει. Δηλαδή, αστείο… Μια διοίκηση είναι του ΠΑΟΚ και μια άλλη διοίκηση που μπορείς να βάλεις απέναντι είναι αυτή της Μπόχουμ, η οποία βγάζει αυτή την ανακοίνωση. Έπιασα το τελευταίο που είναι ο ΠΑΟΚ, γιατί και οι άλλες οι διοικήσεις δεν… Προσπαθούμε να τα πάμε καλά με τους οργανωμένους”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button