Ποδόσφαιρο

Διαιτησία, αστοχία και αδράνεια έφεραν την πρώτη ήττα

Σε τρεις λέξεις μπορεί να συμπυκνωθεί η σημερινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Η εχθρική διαιτησία που επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των παικτών της Κρητικής ομάδος και ακύρωσε καθαρό γκολ του Άρη, η αστοχία στο Α ημίχρονο αλλά και η αδράνεια της αμυντικής λειτουργίας.  

O Άρης ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ με τον Δημήτρη Σπανό να παρατάσσει κάτω από τα δοκάρια τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, την αμυντική τετράδα συνέθεσαν οι Μανώλης Τζανακάκης, Ούγκο Σόουζα, Γιώργος Δεληζήσης και Γιώργος Βαλεριάνος, αμυντικά χαφ ήταν οι Ιντζόγλου και Μουμιν, που είχαν μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή τον Βαγγέλη Πλατέλλα, στα πλάγια ήταν οι Κάσος και Ντούνης ενώ στην κορυφή βρέθηκε για άλλον έναν αγώνα ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Οι κίτρινοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 18ο λεπτό με τον Πασχάλη Κάσο, όπως και λίγο αργότερα με κεφαλιά του Δημήτρη Διαμαντόπουλο από πλεονεκτική θέση. Στις δυο αυτές κλασικές ευκαιρίες ο Άρης θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα.

Ο ΟΦΗ απείλησε σε ανύποπτη φάση και έπειτα από επιθετικό φάουλ του Βουο πάνω στο Μουμίν, που λανθασμένα δεν σφυρίχτηκε από τον διαιτητή ενώ ευτύχησε να προηγηθεί στη λήξη του ημιχρόνου μετά από αδράνεια της άμυνας. Κάπως έτσι ήταν η εικόνα του Α ημιχρόνου.

Το Β ημίχρονο άρχισε όπως τελείωσε, στο 47ο λεπτό ο ΟΦΗ έκανε το 2-0 με τον Βουο, καθώς ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στο 52ο λεπτό ο Δημήτρης Σπανός πέρασε τους Γιάννη Πασά και Κενάν Μπαργκάν στις θέσεις των Μάρκο Ντούνη και Πασχάλη Κάσο. Ενώ αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Παύλος Μυροφορίδης

Στο 57ο λεπτό ο Γιάννης Πασάς έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα,  όμως ο διαιτητής δεν άφησε το πλεονέκτημα και ακύρωσε άδικα το γκολ. Στα λεπτά που ακολούθησαν οι κίτρινοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ παρόλο που προσπάθησαν.

Βέβαια η ήττα αυτή είχε πιο αντίκτυπο στο γόητρο του Άρη, καθώς έσπασε το αήττητο σερί αλλά και για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, οι κίτρινοι βρέθηκαν 3 βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button