Ποδόσφαιρο

Η… μη ικανοποιητική “εκκίνηση” στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και η σύγκριση με πέρυσι

Τι έκανε την περασμένη σεζόν ο Άρης στο “σπίτι” του, τι κάνει φέτος…

O κόσμος του Άρη έχει δώσει δυναμικό παρών στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την τρέχουσα σεζόν, οι “κίτρινοι” είναι τρίτοι στον μέσο όρο εισιτηρίων αλλά το σύνολο του Άκη Μάντζιου δεν έχει φροντίσει να εκμεταλλευτεί την συμπαράσταση των φίλων της ομάδας. Ο Άρης “πληγώνεται” στο “σπίτι” του έχοντας δύο νίκες στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει, απολογισμός -αν μη τι άλλο- μη ικανοποιητικός, αν συνυπολογίσουμε ότι δεν ήταν ντέρμπι τα τρία παιχνίδια (κόντρα σε ΟΦΗ, Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα) στα οποία δεν επικράτησε το σύνολο του Μάντζιου. 

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2020/21) ο Άρης δεν είχε κερδίσει σε πέντε ματς κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Αυτά ήταν απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα (2-2), Ολυμπιακό (1-2), ΑΕΚ (0-1), Παναθηναϊκό (0-1) και Παναιτωλικό (0-0). Δηλαδή, οι τρεις αγώνες ήταν κόντρα σε συλλόγους του “Big 5” και τα άλλα δύο “ανήκουν” στα λεγόμενα “μικρά” ματς. O Άρης είχε απολογισμό 8 νίκες σε συνολικά 13 παιχνίδια (σ.σ. στην κανονική διάρκεια της Super League) στο “Κλεάνθης Βικελίδης, εκμεταλλευόμενος, έτσι, στο έπακρο την έδρα του σε ποσοστό 61,5% του συνόλου των εντός έδρας παιχνιδιών. 

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αυτό (δηλαδή, να έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα του) το έχει κάνει σε ποσοστό 40% του συνόλου των εντός έδρας ματς (σ.σ. με τις δύο νίκες -κόντρα σε Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό- σε συνολικά πέντε αγώνες στο “Κλεάνθης Βικελίδης”) και αν σκεφτούμε πως πέρυσι (2020/21) οι “κίτρινοι” δεν κέρδισαν στο “σπίτι” τους σε πέντε παιχνίδια καθ’ όλη την διάρκεια της κανονικής περιόδου, φέτος τα τρία ματς στα οποία δεν επικράτησαν μάλλον μοιάζουν… πολλά, μιας και βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα του Νοέμβρη. Ο Άρης, λοιπόν, δεν έχει κάνει καλή “εκκίνηση” στο πρώτο κομμάτι των αγώνων του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και αυτό καλείται να το διορθώσει στην συνέχεια…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button