Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Άρης: “Η ανάμνηση της μαζικής εξόντωσης του εβραϊκού πληθυσμού από το χιτλερικό καθεστώς μας προκαλεί αποτροπιασμό”

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση προς τιμήν των Ελλήνων Εβραίων που έχασαν την ζωή τους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η σημερινή μέρα είναι ημέρα μνήμης και τιμής για τους Έλληνες Εβραίους, που έχασαν τη ζωή τους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τιμά με σεβασμό την εθνική ημέρα μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του ολοκαυτώματος.

Η ανάμνηση της μαζικής εξόντωσης του εβραϊκού πληθυσμού από το χιτλερικό καθεστώς μας προκαλεί αποτροπιασμό.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συμπαραστέκεται στις πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση ιστορικών αδικιών σε βάρος της ελληνικής εβραϊκής κοινότητας και για τη θεσμική κατοχύρωση του σεβασμού της μνήμης του ολοκαυτώματος, προκειμένου η ανθρωπότητα να μην ζήσει ξανά τέτοιες θηριωδίες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button