Μπάσκετ

Αγγέλου: “Δεν καταλαβαίνω τίποτα σήμερα!”

 

«Δεν έχω να δηλώσω τίποτα, συγχαρητήρια στο Περιστέρι» είπε αρχικά ο κόουτς του Άρη και πρόσθεσε: «Τελειώνοντας ένα παιχνίδι δεν είσαι έτοιμος να κάνει ανάλυση, αλλά μπορείς να δεις τα κριτήρια του παιχνιδιού. Εμένα μου είπαν να μη μιλήσω. Δεν μιλάω και στη ζωή αυτή δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ. Πρέπει κάποιος να ξέρει που βρίσκεται, να γίνουμε εμείς καλύτεροι, είχαμε κάποιες λάθος αποφάσεις στην άμυνα, επηρέασε η κατάσταση αυτή τους παίκτες και συνεχίζουμε.

Δεν ξέρω αν θα ζω για πάντα. Επιθετικό φάουλ του ΜακΓκι, τρεις φορές ο ΜακΓκι στο λόου ποστ, το καλάθι του Τζόουνς ας ήταν φάουλ, γιατί δεν μέτρησε; Πριν κάνει το πρώτο βήμα τον έσπρωξε. Σέβομαι απόλυτα τους διαιτητές, σέβομαι όλα τα πράγματα.

Δεν χρειάζεται να μιλάς… Απολογείσαι στον κόσμο σου, στη διοίκηση… Κράτα το θυμό σου και κάνε το σταυρό σου. Κάνουμε τον σταυρό μας.

Εγώ λέω στους παίκτες μου τρία πράγματα: Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίζουμε ο ένας για τον άλλον, άρα θα πρέπει να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και το τρίτο είναι να γίνεσαι κάθε μέρα καλύτερος για να παίξεις την άνοιξη για το αποτέλεσμα.

Είμαι πολύ επιθετικός και πιεστικός με τους παίκτες ακριβώς γι’ αυτές στιγμές. Προπόνηση δεν κάνεις μόνο με μπάλα, αλλά κάνεις και με το μυαλό.

Δεν καταλαβαίνω τίποτα σήμερα! Τίποτα… Τίποτα… Από τα φάουλ που δόθηκαν στοχευμένα, από τα κριτήρια. Δίνω ένα σφύριγμα όταν κρίνω αν επηρεάζει τη φάση, αν αποκτά αβαντάζ… Ξέρετε πόσες φορές έκαναν βήματα οι παίκτες του Περιστερίου, πόσες φορές έκαναν φάουλ σαν αυτό που δόθηκε στον Τζόουνς; Τουλάχιστον έξι! Εγώ δεν λέω ότι χάσαμε από αυτό. Το καλάθι του Λάκι Τζόουνς όμως φάουλ στην κίνηση;”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button