Ποδόσφαιρο

20 ευρώ το εισιτήριο για τους φίλους του Άρη στη Νέα Σμύρνη!

Στην Ελλάδα της κρίσης και της οικονομικής ανέχειας, η ΠΑΕ Πανιώνιος αποφάσισε η τιμή του εισιτηρίου στους φιλάθλους του Άρη να είναι στα 20 ευρώ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων για την 6η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή με αντίπαλο τον Άρη (06/10, 18:15) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα ξεκινήσει την Πέμπτη 04/10.
Η προπώληση της αναμέτρησης με τον Άρη διαμορφώνεται ως εξής:
Την Πέμπτη 04/10 από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυτίου 36 & Κων. Παλαιολόγου 24)
Την Παρασκευή 05/10 από τις 16:00 έως τις 20:00 από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα
Το Σάββατο (ημέρα αγώνα) 06/10 από τις 10:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης από το εκδοτήριο του Άγιου Ανδρέα και από τις 12:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΑ 2: ΚΑΝΟΝΙΚΟ:10 ευρώ
ΠΑΙΔΙΚΟ(Για γεννηθέντες από το 2004 κι έπειτα) : 5 ευρώ

ΘΥΡΕΣ 4 ΚΑΙ 7: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 15 ευρώ
ΠΑΙΔΙΚΟ 10 ευρώ

ΘΥΡΑ 5,6 τμήμα Α&Γ:ΚΑΝΟΝΙΚΟ 25 ευρώ
ΠΑΙΔΙΚΟ 15 ευρώ

ΘΥΡΑ 1 (για τυχόν μεμονωμένους φιλάθλους του Άρη): 20 €

*Διαδικτυακά εισιτήρια μπορείτε να αποκτήσετε μέσω την πλατφόρμα του www.viva.gr
**Τα παιδιά μέχρι 7 ετών εισέρχονται δωρεάν στο στάδιο. Από 7 έως 14 ετών (Γεν. από 2004 κι ύστερα) είναι υποχρεωτική η έκδοση παιδικού εισιτηρίου.
*** Όλοι οι ενεργοί αθλητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην θύρα 2 του σταδίου μας.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button