Ποδόσφαιρο

“Κόλλησε” ο Άρης στην Καλαμαριά, όλα μηδέν

Ύστερα από ένα μέτριο ματς, με ελάχιστες φάσεις, οι «κίτρινοι» έμειναν στο 0-0 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και έτσι έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας –και παράλληλα να εξασφαλίσουν τη μαθηματική τους άνοδο- μετά το «στραβοπάτημα» του ΟΦΗ, στα Χανιά. 

Το πρώτο ημίχρονο… ξεχάστηκε πολύ γρήγορα και από τις δύο ομάδες, καθώς δεν είχε την πολύ μεγάλη φάση, με τον Απόλλωνα να είχε τρεις ευκαιρίες και την κατοχή, ενώ από την άλλη τον Άρη να είχε παθητικό ρόλο και να μην μετράει ούτε μία καλή στιγμή.

Αντίθετα, το δεύτερο μέρος είχε περισσότερη… ζωντάνια, με τους «κίτρινους» να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα, στο 54΄ ζήτησαν πέναλτι, καθώς σε σουτ του Πασά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Βεργώνη. Ωστόσο, μέχρι τη λήξη δεν σημειώθηκε καμία άλλη μεγάλη φάση, με το 0-0 να ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 89’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλί.

Πλέον μετά και το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, απέχει τρεις πόντους από την μαθηματική επίτευξη της ανόδου.

Μέτριο έως πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο για τον Άρη με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν σαφέστατο πρόβλημα σε ότι αφορά την μεσοεπιθετική τους λειτουργία.

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, φτάνοντας ελάχιστες φορές μπροστά από τα καρέ του Λόπεθ.

Σέντρα του Τζανακάκη στο 19΄κεφαλιά του Πασά, βρήκε στον ώμο του Καλί και κατέληξε σε κόρνερ.Ο Συμελίδης συνεργάστηκε με τον Ηλιάδη, σούταρε από τη μεγάλη περιοχή με τον Καντιμοίρη να μπλοκάρει σταθερά. Κακό ματς, ελάχιστες ευκαιρίες, αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα στο πρώτο μέρος, κυρίως από τους γηπεδούχους.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Άρης δεν είχε καμία τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο.

Αντίθετα, το δεύτερο μέρος είχε περισσότερη… ζωντάνια, με τους «κίτρινους» να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα, στο 54΄ ζήτησαν πέναλτι, καθώς σε σουτ του Πασά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Βεργώνη. Ωστόσο, μέχρι τη λήξη δεν σημειώθηκε καμία άλλη μεγάλη φάση, με το 0-0 να ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, παρότι δεν έγινε κάποια αλλαγή με τον ξεκίνημα, από τον Δημήτρη Σπανό. Κεφαλιά του Καλογέρη στο 52΄άουτ.

Στο 62΄ο Πλατέλλας με κεφαλιά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Λόπεθ, από πλεονεκτική θέση, ενώ δύο σουτ του Γεωργιάδη στο 63΄και 64΄ανάγκασαν τον Καντιμοίρη στο πρώτο να αντιδράσει και στο δεύτερο να δει την μπάλα, να φεύγει ελάχιστα εκτός εστίας. Σουτ του Συμελίδη στο 76΄άουτ, ενώ η τελευταία επιθετική προσπάθεια του Άρη ήταν ένα σουτ του Διαμαντόπουλου, που κατέληξε επίσης άουτ στο 81΄.

Οι “κιτρινόμαυροι” με το 0-0 στην Καλαμαριά, παρέμειναν στην δεύτερη θέση, ένα πόντο πισω από τον ΟΦΗ, ενώ η διαφορά από την Παναχαϊκή μειώθηκε στους 10.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. (Δ. Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (90’+3′ Λιόνης), Συμελίδης, Ηλιάδης (79′ Κυβελίδης), Βεργώνης, Καλογέρης, Χασομέρης (90′ Καλαϊτζίδης), Καπίας.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν (80′ Παυλίδης), Ιντζόγλου, Μπαργκάν (85′ Ντούνης), Κάσσος (67′ Διαμαντόπουλος), Πασάς, Πλατέλλας.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Αϊναλής (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button