Ποδόσφαιρο

Ώρα… Final Four για την Κ15 του Άρη που αντιμετωπίζει σήμερα (16:00) τον Ολυμπιακό

Η ομάδα Κ15 του Άρη αντιμετωπίζει σήμερα (16:00) την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στον ημιτελικό της τελικής φάσης του πρωταθλήματος.

Η τελική φάση του πρωταθλήματος Super League K15 της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί σήμερα, Σάββατο (ημιτελικοί) και την Τρίτη (21/05) ο τελικός στο Δ.Α.Κ. Λαμίας («Αθανάσιος Διάκος»).

Ο Άρης που είναι έτοιμος τόσο από αγωνιστική όσο και από ψυχολογική άποψη, θα αντιμετωπίσει σήμερα (18/05) την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, στις 16:00 (Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός είναι ο δεύτερος ημιτελικός), ενώ ο τελικός έχει οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη (18:00).

«Είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή της ομάδας μας στην τελική φάση. Ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν η συνεχής βελτίωση και εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μας. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία, ξεπερνώντας καθημερινά τις προκλήσεις, καταφέραμε να βρισκόμαστε ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες Κ15 της Superleague. Αισθάνομαι ότι οι κόποι μας ανταμείβονται. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και τα τμήματα υποδομής οφείλουν να είναι αντίστοιχα του ονόματός του. Η προσπάθεια δεν σταματά. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, δίνοντας και στη συνέχεια τον καλύτερό μας εαυτό», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Κ15, Στράτος Γιαπουτζής.

Όπως αναφέρει η Super League στο επίσημο σάιτ της: 

Οι αγώνες θα προβληθούν απευθείας από τα κανάλια Novasports, το WEB TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι Novasports στο YouTube.

Οι αγώνες θα προβληθούν επίσης απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League και στον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

Δείτε επίσης, τα στατιστικά στοιχεία της περιόδου 2023-2024, καθώς και αναλυτικά στοιχεία (ομαδικά και ατομικά στατιστικά, συμμετοχές και τέρματα) των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League  Κ15.

– Super League K15

*Σημειώνεται ότι η είσοδος στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο μέσω ονομαστικών προσκλήσεων και συστήματος διαπίστευσης.

**Για τους ημιτελικούς αγώνες της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Super League K15, δεν υπάρχουν τιμωρημένοι.

Ο Άρης στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος Super League K15 βρέθηκε στην τρίτη θέση με 22 βαθμούς και τέρματα 28-38. Πήρε το εισιτήριο για την Τελική Φάση του Πρωταθλήματος μέσω Αγώνων Μπαράζ καθώς επικράτησε κατά σειρά με 4-0 επί του Μακεδονικού και 1-0 επί του Πανσερραϊκού. Για την ομάδα του Στράτου Γιαπουτζή, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Νίκος Κάλφας και Παναγιώτης Κυριαζής με επτά γκολ με τον Κωνσταντίνο Βοριαζίδη να έχει τις περισσότερες συμμετοχές (20).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button