ΑπόψειςΜπάσκετ

Ό,τι χτίζεις, το καταστρέφεις μόνος σου

Η χθεσινή ήττα του Άρη δεν θα περάσει στα ψιλά, καθώς δεν ήταν απλά ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά μία αυτοκαταστροφική μέρα.

Ήταν πραγματικά κρίμα να χάσουν οι «κίτρινοι» στη Λάρισα και ταυτόχρονα το άξιζαν. Και αυτό γιατί στη χθεσινή αναμέτρηση ο καθένας μας είδε δύο «πρόσωπα».

Επιθετικά ο Άρης δεν ήταν καθόλου κακός. Αντιθέτως ήταν αρκετά καλός. Αυτή δεν ήταν μια προσωπική άποψη αλλά η πραγματικότητα που αποτυπώθηκε σε στατιστικά. Ο Μιλόσεβιτς πέτυχε 23 πόντους, ενώ οι Γκετσεβίτσιους και Ντραγκίσεβιτς έφτασαν τους 16. Συνολικά η ομάδα του Μαρκόπουλου έφτασε το σκορ στο 78, ικανό να κερδίσει μία ομάδα σαν τη Λάρισα. Γιατί όμως δεν ήταν αρκετοί αυτοί οι πόντοι;

Διότι ό,τι καλό «χτιζόταν» στην επίθεση, «καταστρεφόταν» στην άμυνα. Η επιθετική γραμμή του Άρη προσπαθούσε να βάλει τους «κίτρινους» μπροστά στο σκορ, αλλά αυτό που συνέβαινε στις επιθέσεις των αντιπάλων, δεν είχε προηγούμενο. Είναι λίγες οι στιγμές, έως ελάχιστες, που είδαμε πολύ καλή άμυνα από πλευράς φιλοξενούμενων. Διότι 93 πόντους η Λάρισα δύσκολα θα πετύχει ξανά στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι χάθηκε αδιαμφισβήτητα στην άμυνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button