Ποδόσφαιρο

Όταν ο Μπαλτάκος ήταν στο νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Άραγε, θα είχε… εκνευριστεί αν τον καλούσε 16 φορές ο Σαββίδης, όπως ο Καρυπίδης;

Κάποιες φορές το παρελθόν σε ακολουθεί. Και δεν μπορεί να ξεγραφτεί… Ο Τάκης Μπαλτάκος, για τον οποίο υπήρχε η απίθανη καταγγελία από πλευράς Άρη για όσα ξεστόμισε σε συνομιλία του με τον Θοδωρή Καρυπίδη, ήταν στο νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην περιβόητη υπόθεση της πολυιδιοκτησίας.

Ως νομικός, είναι δικαίωμά του να αποφασίζει ποιες υποθέσεις θα αναλάβει, αλλά, αλήθεια, αν -υποθετικά πάντα- παλαιότερα ήταν στο νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Άρης και ο ΠΑΟΚ είχε παράπονα σε ματς κόντρα στους “κίτρινους”, τι θα γινόταν μετά την Κυριακή από τον “ασπρόμαυρο” επικοινωνιακό μηχανισμό; Η απάντηση είναι αυτονόητη…

Ως Πρόεδρος της ΕΠΟ και έχοντας πίσω του μια συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Άρης έχει αδικηθεί ξεκάθαρα σε δύο σερί ντέρμπι με τον “Δικέφαλο”, αυτό στην Τούμπα και το πρόσφατο ματς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Υπήρχαν, βέβαια κι άλλες κακές διαιτησίες, σε άλλα ντέρμπι, όπως αυτό με την ΑΕΚ, με τον Μπαλτάκο να προχωρά σε μια απίθανη γραπτή “τοποθέτηση”, καλύπτοντας ουσιαστικά την ΚΕΔ, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει από Πρόεδρο της ΕΠΟ!

Την Δευτέρα, έκανε λόγο για εκνευρισμό του, γιατί ο Θόδωρος Καρυπίδης τον κάλεσε 16 φορές για να του μιλήσει, για το Άρης-ΠΑΟΚ. Ενοχλήθηκε, δηλαδή, ο Μπαλτάκος, γιατί τον καλούσε ένας ισχυρός άνδρας μιας ΠΑΕ ενώ εκείνος ήθελε να δει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός! Άραγε, θα είχε ενοχληθεί αν αυτό γινόταν από πλευράς ΠΑΟΚ; Θα έλεγε κάτι αντίστοιχο, δημόσια, αν τον καλούσε ο Ιβάν Σαββίδης… 16 φορές, μετά από ένα ντέρμπι;

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης πέραν των όποιων λαθών έχει κάνει φέτος, “πληρώνει” και την -άθλια- αντιμετώπιση που έχει από ΕΠΟ-ΚΕΔ, σε μια σεζόν που άρχισε με όνειρα, αλλά προκύπτουν εμπόδια, όχι μόνο σε αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και εξωαγωνιστικά. Θυμίζουμε πως την Τρίτη ο Θόδωρος Καρυπίδης, μεταξύ άλλων, δήλωσε για τον Μπαλτάκο: “Μου είπε θα σε γ@@ήσω και εσένα και όλον τον Άρη. Άι σιχτίρ βραδιάτικα είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Δεν τον απείλησα, δεν τον έβρισα, ήμουν ευγενικός. Τον πήρα πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο, δικαιώθηκα με τον Μπόγκναρ (σ.σ. εννοεί πως ήταν κακή η διαιτησία). Ο Μπαλτάκος μια εβδομάδα πριν έτρωγε με τον Γκαγκάτση, εγώ τι να σκεφτώ δηλαδή;”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button