Ποδόσφαιρο

Όταν ο Κάργας… έπεφτε στο Άρης-ΠΑΟΚ και ψηφιζόταν ως MVP από τους οπαδούς του “Δικεφάλου”

Ας θυμηθούμε…

Πώς αλλάζουν οι καιροί… Ο Κάργας ξαφνικά είναι ο υπεύθυνος για την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ λόγω της αποβολής του και “υποβιβάστηκε” στη β’ ομάδα των “ασπρόμαυρων” με την οποία θα προπονείται, όταν στο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Άρη… έπεφτε στο γήπεδο -μια, εκτός αγωνιστικού χώρου και μια, εντός αγωνιστικού χώρου- και ήταν ο “ήρωας” του ντέρμπι. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά… προέκυπτε από την ψηφοφορία που είχε γίνει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το ποιος ήταν ο πολυτιμότερος εκείνου του -κωμικοτραγικού λόγω διαιτησίας- αγώνα.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, λοιπόν, είχαν ψηφίσει τον Κάργα ως Fans’ Man of the Match σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. “Ο στόπερ του Δικεφάλου κλήθηκε να καλύψει το κενό του Ίνγκι Ίνγκασον και πήρε άριστα. Κέρδισε κάθε μονομαχία που έδωσε, είχε καθαρό μυαλό, πάθος…”, υπογράμμιζε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν τον ανακοίνωνε ως MVP του ντέρμπι του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μάλιστα, στην συνέντευξη Τύπου του Άρης-ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου ρωτήθηκε για το πώς σχολιάζει την ενέργεια του παίκτη της ομάδας του, αναφορικά με το ότι ενώ βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου… πήδηξε εντός αγωνιστικού χώρου. Τι είπε; “Aυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γίνεται για να σταματήσει ο ρυθμός, οπότε είναι φυσιολογικό”, απάντησε μεταξύ άλλων.

“Γεύση” σχετικά με εκείνη την ενέργεια του Κάργα, μπορείτε να πάρετε μέσω του video του ARIS Media Factory:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button