Ποδόσφαιρο

Όταν οι Αρίμπας και Γκάμα κέρδιζαν τη Μπαρτσελόνα του Μέσι! (photo)

Το όνομα του Αλεχάντρο Αρίμπας επανήλθε στο προσκήνιο για τον Άρη, με τον ποδοσφαιριστή να έχει μετανιώσει τη στάση που κράτησε η νομική του πλευρά προς τον Άρη.

Ο Αρίμπας, αν έρθει στον Άρη, θα συναντήσει 2 παλιούς του γνώριμους. Ο ένας είναι ο Χουάν Ιτούρμπε (με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Πούμας) και ο άλλος ο Μπρούνο Γκάμα.

Οι Μπρούνο Γκάμα και Αλεχάντρο Αρίμπας υπήρξαν πάλι συμπαίκτες για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια από όταν έφτασε ο Πορτογάλος στην ισπανική ομάδα (τον Ιούλιο του 2016) μέχρι όταν ο Αρίμπας έφυγε από την ομάδα (τον Ιανουάριο του 2018).

Μαζί στην Ντεπορτίβο, κατάφεραν να κάνουν μια μεγάλη νίκη της, οποίας νίκης ήταν και οι 2 βασικοί, να κερδίσουν την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι!

Οι 2 παίκτες συμμετείχαν σε μια τεράστια νίκη της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία εκείνη τη χρονιά είχε βγει 16η (2 θέσεις πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού).

Ο αγώνας διεξήχθη στα πλαίσια του Ισπανικού πρωταθλήματος το οποίο μάλιστα η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε με 3 βαθμούς διαφορά, με την Μπαρτσελόνα να είχε πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Στην ουσία μπορεί να πει κανείς, πως αν η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει τη Ντεπορτίβο των Γκάμα και Αρίμπας, ίσως είχε ένα ακόμα πρωτάθλημα στην πλούσια τροπαιοθήκη της!

Ο Μπρούνο Γκάμα αντικαταστάθηκε στο 71ο λεπτό για να περάσει στη θέση του ο Γκαέλ Κακουτά ενώ ο Αρίμπας συμμετείχε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού!

Δείτε τις συνθέσεις των 2 ομάδων στη μεγάλη τότε νίκη της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button