ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Όταν είσαι o Άρης τα θέλεις όλα! Δεν μπαίνει τίποτα στη “ζυγαριά”! Έτοιμος για πιο ηχηρά μηνύματα…

Συνέχεια στο κύπελλο ή μεγαλύτερο προβάδισμα για την δεύτερη θέση; Τελικός κυπέλλου ή κατάκτηση της δεύτερης θέσης; Εύκολη η απάντηση στα ερωτηματικά…

Όταν λέγεσαι Άρης και είσαι η μεγαλύτερη ομάδα της Μακεδονίας τα θέλεις όλα! Δεν βάζεις τίποτα στη ζυγαριά πόσω μάλλον όταν διαθέτεις πληρέστατο έμψυχο δυναμικό που μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε εγχώρια δυσκολία.

Το τετραήμερο που έρχεται είναι ενδεχομένως το σημαντικότερο της χρονιάς. Άλλωστε όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν η σημασία των αγώνων και των αποτελεσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν πριν δύο μήνες για παράδειγμα.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τις τελευταίες μέρες αν ο Άρης πρέπει να δώσει μεγαλύτερη σημασία στη ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ή στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ…

Εύκολη η απάντηση. Ο Άρης θα δώσει την ίδια σημασία και στα δύο παιχνίδια. Θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και είτε τα καταφέρει είτε όχι θα τα δώσει όλα για το διπλό στην Τούμπα που θα τον κάνει φαβορί για την δεύτερη θέση.

Το μέγεθος και η δυναμική του Άρη δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης των παραπάνω. Δεν μπορεί αυτός ο Σύλλογος να έχει ημίμετρα. Δεν μπορεί να διαλέγει διοργανώσεις και παιχνίδια.

Ενδεχομένως αν το ματς της Κυριακής δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον να υπήρχε μια προτίμηση, αν ο αυριανός αγώνας ήταν ημιτελικός κυπέλλου ενδεχομένως θα ήταν διαφορετική η αντιμετώπιση των δυο αγώνων.   

Έτσι όπως είναι τα πράγματα όμως η ομάδα θέλει τη νίκη και στα δύο ματς απεγνωσμένα. Το αν θα τα καταφέρει κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Το σίγουρο είναι πως έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί εξίσου καλά και στα δύο ντέρμπι.

Ο φετινός Άρης έχει περάσει όλα τα δύσκολα «τεστ» σχεδόν με άριστα (παρένθεση οι δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες τον Ιανουάριο). Το… διαγώνισμα του τετραημέρου (Πέμπτη-Κυριακή) είναι το δυσκολότερο και το πιο απαιτητικό. Ο… «υποψήφιος» είναι πανέτοιμος για να δείξει το πόσο δυνατός είναι και έτοιμος να στείλει ακόμη πιο ηχηρά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button