Ποδόσφαιρο

Όπως στην φετινή 1η αγωνιστική, πάλι με ΟΦΗ η πρεμιέρα – Η ισοπαλία και το πέναλτι που δεν δόθηκε (video)

Πρεμιέρα σήμερα των πλέι οφ που ξεκινούν από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με το Άρης-ΟΦΗ(6/6, 21:30), όπως ακριβώς έγινε και στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος πριν από λίγους μήνες.

Ήταν 24 Αυγούστου όταν ο Άρης στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League 1 υποδεχόταν τον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι με ένταση, εναλλαγή στο σκορ, χαμένες ευκαιρίες, δοκάρια, χαμένο πέναλτι αλλά και… ένα πέναλτι υπερ του Άρη που δεν δόθηκε.

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να προηγήθηκαν με το γκολ του Μεγιάδο στο 18′, ωστόσο ο Άρης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά και ταυτοχρόνως άτυχος. Είχε πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες τις οποίες θα μπορούσε να μετουσιώσει σε «τέρματα», είχε δύο δοκάρια από τους Μαρτίνες (11′) και Ιντέγε (48′), με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Ντιγκινί στο 57′ όταν ακόμη ο το ματς ήταν 0-1.

Την ισοφάριση για τους «κιτρινόμαυρους» πέτυχε ο… νεοαποκτηθείς τότε Λούκας Σάσα με εξαιρετικό γκολ με σουτ στην κίνηση (αναδείχθηκε και το καλύτερο της αγωνιστικής) στο 69′!

«Μελανό» σημείου του αγώνα αποτελεί μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα με το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης καθώς στο 90′ ο Ιντέγε πήγε να πάρει την κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά το χέρι του Νάστο τον εμπόδισε αντικανονικά. Ο Μανούχος που «σφύριζε» το παιχνίδι και ο Τζήλος στο VAR… δεν έδωσαν τίποτα.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button