Ποδόσφαιρο

Όλα ανοιχτά! Έχασε (2-1) αλλά η πρόκριση κρίνεται στο Χαριλάου

Πρώτο ημίχρονο

Γκολ για τον Ολυμπιακό στο 1’ με τον Χασάν

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Χασάν «πάγωσε» τον Άρη όπου μετά από ασίστ του Κάιπερς από τα αριστερά, άνοιξε το σκορ στο Γ. Καραϊσκάκης!

Άμεση αντίδραση από Άρη και 1-1 με αυτογκολ στο 4’!

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης με τον Άρη να ισοφαρίζει σε 1-1 μόλις τρία λεπτά μετά. Ο Γκάμα εκτέλεσε το φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Μάνο ο οποίος ακούμπησε, ο Μπα ουσιαστικά «έσπρωξε» άθελα του την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη.

Λίγα λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή φάση με μια πολύ δυνατή κεφαλιά του Χασάν από τα αριστερά και πάλι όμως ο Κουέστα απομάκρυνε εντυπωσικά.

Οι «κιτρινόμαυροι» πάτησαν και πάλι περιοχή στο 9’ με τον Γκάμα ο οποίος θέλησε να βρει τον Μάνο όμως ο Μπα πρόλαβε να τον εμποδίσει με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Έλληνα πορτιέρο.

Γκολ και πάλι με Χασάν στο 14’ και 2-1 για τον Ολυμπιακό

Οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Αιγύπτιο φορ. Ο Χολέβας έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Χασάν πέρασε τον Σάκιτς και με ένα σουτ στον αέρα έκανε το 2-1.

Πολύ κοντά στην ισοφάριση ήρθε ο Δημήτρης Μάνος στο 18’ αφού βγήκε σχεδόν μόνος του απέναντι στον Τζολάκη, το κοντρόλ όμως δεν ήταν καλό και τον πρόλαβε ο Λάλα ενώ ένα λεπτό μετά ο Γκάμα με ένα μακρινό σουτ προσπάθησε να αιφνιδιάσει την άμυνα του Ολυμπιακού όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 25’ μετά από ένα φάουλ ο Γκάμα και πάλι θέλησε να απειλήσει με ένα σουτ εκτός περιοχής όμως εκείνο δεν ήταν τόσο δυνατό. Καλή συνεργασία των Μάνο και Μπερτόγλιο στο 27’ ωστόσο η πάσα του Έλληνα φορ ήταν αρκετά πιο δυνατή με τον Αργεντίνο να μην προλαβαίνει και εκείνη να περνάει άουτ.

Στα επόμενα δέκα λεπτά μέχρι και το 35’ οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν ως επί το πλείστον την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να παίξουν κυρίως από τα άκρα με τον Άρη να προσπαθεί να βρει τα πατήματα του και να εκμεταλλευτεί τα κενά του αντιπάλου και να βγει στην αντεπίθεση.

  • Την πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι είδε ο Ούγκο Κάιπερς στο 38’ για ένα σκληρό φάουλ από τα δεξιά στον Δεληζήση.

Στο 42’ ο Μάνος και πάλι έπιασε ένα σουτ μετά τη σέντρα του Σούντγκρεν από τα αριστερά, όμως το σουτ ήταν αρκετά αδύναμο και πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Τζολάκη. Στο 44’ ο Άρης κέρδισε ένα κόρνερ από τον Λαλά όμως η φάση ολοκληρώθηκε εκτός περιοχής με τον Καραντώνη να «σφυρίζει» την λήξη του πρώτου μέρους.

Δεύτερο μέρος

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο τόσο από πλευράς Άκη Μάντζιου όσο και Πέδρο Μαρτίνς ενώ στο 47’ ο Σίλβα πάτησε περιοχή από τα αριστερά περνώντας ωστόσο ο Ρατζέλοβιτς τον σταμάτησε και απομάκρυνε.

Πρώτο κόρνερ για το δεύτερο ημίχρονο ήρθε από πλευράς Άρη από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μπερτόγλιο ο οποίος σέντραρε αλλά ο Τζολάκης βγήκε εύκολα και μπλόκαρε. Στο 51’ ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ σε αρκετά καλό σημείο από τα αριστερά, ο Σίλβα ήταν εκείνος που εκτέλεσε, ο Μπουχαλάκης έπιασε την κεφαλιά, την τελευταία στιγμή όμως έδιωξε σε κόρνερ από τα δεξιά.

Στο 56’ ο Γκάμα έκλεψε όμορφα την μπάλα στη μεσαία γραμμή, έφυγε γρήγορα μπροστά από τα δεξιά, όμως η πάσα στον προωθημένο Μάνο ήταν λίγο πιο δυνατή από όσο έπρεπε με τον Σωκράτη να καλύπτει σωστά

Στο 59’ ο Άκης Μάντζιος έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές με τον Κάτσε να παίρνει την θέση του Μπερτόγλιο, τον Μπεναλουάν στη θέση του Δεληζήση ο οποίος αισθάνθηκε κάποια ενόχληση και τον Νικόλα Ιωάννου τη θέση του Σάκιτς. Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε τους Φορτούνη και Καμαρά στις θέσεις των Χασάν και Μπουχαλάκη.

Τρία λεπτά μετά και πάλι ο Γκάμα από τα αριστερά σέντραρε με τον Μάνο να μην πιάνει καλά το σουτ και να στέλνει την μπάλα πολύ πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζολάκη.

Στο 68’ ο Μπα είδε την κίτρινη κάρτα από τον Καραντώνη μετά από σκληρό φάουλ στον Γκάμα, ενώ ο Μαρτίνς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Σεμέδο στη θέση του Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Στο 69’ ο Κώστας Μήτρογλου πέρασε στη θέση του Δημήτρη Μάνου.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν φάουλ σε αρκετά καλό σημείο στο 71’, ο Φουρτούνης το εκτέλεσε με τον Κάιπερς να πιάνει κεφαλιά και να περνά «ξυστά» το δοκάρι του Κουέστα. Μετά από λάθος του Ροζ, οι παίκτες του Ολυμπιακού με τον Κάιπερς να σκοράρει όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Βέλγος ήταν σε θέση οφ-σάιντ.

Στο 79’ ο Μάντζιος έκανε την τελευταία του αλλαγή με τον Μπρούνο να μπαίνει στη θέση του Γκάμα ενώ ο Μαρτίνς έβαλε τους Ελ Αραμπί και Μασούρι στις θέσεις των Κάιπερς και Μπρουσάι.

Ο Μπεναλουάν είδε την κίτρινη κάρτα από τον Καραντώνη για ένα φάουλ επάνω στον Κωστα Φορτούνη στο 82’ ενώ στο 90’ «κιτρινίστηκε» και ο Ρατζέλοβιτς για αντικανονικό φάουλ πάνω στον Σούντγκρεν.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (τρία λεπτά) ο Ελ Αραμπί απείλησε όμως ο Σούντγκρεν απομάκρυνε ενώ στο επόμενο λεπτό κίτρινη δέχτηκε και ο Τζέγκο για κράτημα στον Φορτούνη.

Ο Καραντώνης σφύριξε την λήξη της αναμέτρησης με τον Άρη να πηγαίνει στο Χαριλάου για την πρόκριση!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button