Ποδόσφαιρο

Ψυχίδης (νευροχειρουργός): “Έβαλε την ομάδα πάνω από την υγεία του”

Ο Γιώργος Ψυχίδης, νευροχειρουργός, ήταν αυτός που ανέλαβε την εγχείριση του Δημήτρη Διαμαντόπουλου σήμερα το πρωί στο Διαβαλκανικό.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio

“Όλα πήγαν καλά. Ο Δημήτρης είναι καλά. Πονούσε, δεν μπορούσε να βαδίσει, πόσω μάλλον να παίξει. Θα μείνει στην κλινική για κάποιο διάστημα. Να κοπεί η φαρμακευτική αγωγή και πρώτα ο Θεός με το καλό να επιστρέψει γερός και δυνατός στην ομάδα του”.

Για το πόσο κράτησε η εγχείρηση: “Κράτησε 1 ώρα και 45 λεπτά, με γενική νάρκωση. Είχε πρόβλημα ακόμα και στο περπάτημα ο Δημήτρης. Οφείλεται σε μεγάλο βαθμό γιατί έπαιξε για την ομάδα του σε συνθήκες που το 90% των ανθρώπων δεν θα μπορούσε! Άλλοι άνθρωποι δεν θα σηκωνόντουσαν από το κρεβάτι τους!”, και συνέχισε:

“Σε 4 με 6 εβδομάδες θα μπορεί να μπει σε γήπεδο για να τρέξει. Για να παίξει όμως είναι δύσκολα τα πράγματα, ίσως χάνει την χρονιά”

Καταληκτικά, αποκάλυψε τι του είπε ο Διαμαντόπουλος: “Από την πρώτη στιγμή μου είπε, θέλω να παίξω, έχω πολλά να προσφέρω ακόμα. Δείχνει την ποιότητα του ανθρώπου και το πόσο επαγγελματίας είναι”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button