ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Χωρίς τους οπαδούς της στο Φάληρο η Φενέρμπαχτσε

Χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της θα αγωνιστεί η Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο στις 11 Απριλίου στον πρώτο προημιτελικό του Conference League.

Η αιτία είναι πως το πειθαρχικό συμβούλιο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, έχει επιβάλλει σχετική τιμωρία στον τουρκικό σύλλογο για επεισόδια που είχαν κάνει οι οπαδοί της σε ευρωπαϊκά ματς μέσα στη σεζόν.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η UEFA, η Φενέρ έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για τρία εκτός ευρωπαϊκά παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς του Φαλήρου.

Παρά το γεγονός πως είχε επιβληθεί στον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης τιμωρία με αναστολή δύο φορές μέσα στη σεζόν, τα επεισόδια, με υλικές ζημιές, άναμμα και ρίψη καπνογώνων στον αγωνιστικό χώρο στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για τη φάση των «16» του Conference, οδήγησαν την Ομοσπονδία στην επιβολή τιμωρίας τριών αγωνιστικών.

Μάλιστα, η Φενέρ καλείται να δώσει το ποσό των 80.000 ευρώ στον βελγικό σύλλογο εντός 30 ημερών, λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν στο γήπεδο!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button