Ποδόσφαιρο

Χωρίς νικητή στη Λιβαδειά

Στο 0-0 έμειναν Λεβαδειακός και Λαμία, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League, αφήνοντας αναλλοίωτη την κατάσταση στη μάχη της παραμονής.

Οι Βοιωτοί παραμένουν στο +1 από τη σημερινή αντίπαλό τους, που βρίκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ αμφότεροι αύξησαν κατά ένα βαθμό την απόσταση που τους χωρίζει από τον ουραγό Ιωνικό. Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Φθιώτιδας συμπλήρωσε ένα γύρο χωρίς νίκη, αφού το μοναδικό της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα ως τώρα ήταν στο αντίστοιχο ματς των δύο ομάδων στην έδρα της.

Καλύτεροι στο ξεκίνημα του ματς οι γηπεδούχοι, απείλησαν στο 13΄ με σουτ του Τόρο που εξουδετέρωσε ο Σαράνοφ. Μετά τα μέσα του ημιχρόνου η Λαμία ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 31΄ με τον Ρόμανιτς, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Στογιάνοβιτς, όμως η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους ανήκε στον Λεβαδειακό, με τον Σαράνοφ να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βινίσιους στο 36΄.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα μετά την ανάπαυλα και είχαν μία καλή φάση στο 62΄, με την κεφαλιά του Τσιλούλη να περνάει άουτ. Ομως ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που «άγγιξε» το γκολ στο 66΄, όταν ο Σαράνοφ χρειάστηκε και τη βοήθεια του δοκαριού για να σώσει την εστία του, στο δυνατό σουτ του Λούα Λούα. Οι Βοιωτοί είχαν άλλη μία καλή ευκαιρία στο 76΄, με την κεφαλιά του Τζημόπουλου να φεύγει άουτ, γενικότερα ήταν αυτοί που έμοιαζαν να επιζητούν περισσότερο τη νίκη, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button