Διεθνή

Χωρίς θεατές οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στο Χοκάϊντο

Η περιφέρεια του Χοκάιντο, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Ιαπωνίας, αποφάσισε να απαγορεύσει την παρουσία θεατών στις κερκίδες, κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού τουρνουά στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων (23 Ιουλίου-8 Αυγούστου), που έχουν προγραμματισθεί να διεξαχθούν στην περιοχή.


Ο κυβερνήτης του Χοκάϊντο, Ναομίτσι Σουζούκι, προχώρησε σ΄ αυτήν την απόφαση, ακολουθώντας τις ιαπωνικές Αρχές που ανακοίνωσαν ότι στην συντριπτική τους πλειονότητα οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών.


«Όλες οι εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στο Σαπόρο θα πραγματοποιηθούν χωρίς θεατές», δήλωσε ο Σουζούκι, αναφερόμενος στους πέντε ποδοσφαιρικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα της περιοχής του.


Ο Σουζούκι, πρόσθεσε πως οι περιορισμοί που τέθηκαν από τους διοργανωτές ήταν ανεπαρκείς και δεν θα περιόριζαν την κυκλοφορία ανθρώπων από το Τόκιο, όπου ο αριθμός των νέων κρουσμάτων, αυξάνεται απότομα.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο Σαπόρο θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος Δρόμος και αρκετοί αγώνες, ενώ οι τοπικοί αξιωματούχοι, έχουν ήδη ζητήσει από το κοινό να μην παρευρεθεί στις εγκαταστάσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button