Ποδόσφαιρο

Χωρίς ήττα ο Άρης μέσα στη Τούμπα

O Άρης είναι η μοναδική ελληνική ομάδα η οποία δεν έχασε μέσα στην Τούμπα από το 2017 και μετά, αυτό κάτι σημαίνει. Κάτι δείχνει.

Τις τελευταίες δύο σεζόν στην Τούμπα και όσον αφορά στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έδωσε 30 αγώνες. Ο απολογισμός είναι: 27 νίκες, μία ισοπαλία και δύο παιχνίδια που κρίθηκαν στα χαρτιά. Γι’ αυτές τις σεζόν, κάτι ανάλογο ισχύει και στο κύπελλο.

Αυτά τα δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δώσει εννιά εντός έδρας αναμετρήσεις για το κύπελλο. Έχει οκτώ νίκες και μία ισοπαλία, την οποία πάλι απέσπασε ο Άρης.

Δύο ολόκληρα χρόνια, δύο διοργανώσεις, 39 αγώνες και ο ΠΑΟΚ κέρδισε τους 35 με όλους τους άλλους αντιπάλους (δυο ματς δεν τελείωσαν), ενώ έφερε δύο μόλις ισοπαλίες και οι δύο με τον Άρη!

Μετά από αυτό, έχει μεγαλύτερη σημασία το τι λένε και τι κάνουν όσοι εκπροσωπούν τον Άρη πριν και μετά τα ματς αυτά, ή το ότι με τον τρόπο τους είναι οι μόνοι που παίρνουν αποτέλεσμα;

Μπορεί το 1-1 στο περσινό πρωτάθλημα, να έγινε με γκολ οφσάιντ, από εκεί και πέρα όμως πρέπει να θυμηθούμε ότι και σε αυτό το ματς, αλλά και σε εκείνο του κυπέλλου που σφύριξε ο Σιδηρόπουλος αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες, οι κίτρινοι κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους ασπρόμαυρους και να του δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα μέσα στο γήπεδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button