Μπάσκετ

Χωρίς άγχος και προβλήματα αλλά με τον κόσμο στον πλευρό του

Απαλλαγμένος από το άγχος της αποφυγής του υποβιβασμού αλλά και έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα στις 18:00 το Ρέθυμνο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου με όλους τους παίκτες στη διάθεση του είναι έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα του σε άλλη μία νίκη που θα δώσει σε μεγάλο βαθμό το εισιτήριο για τα play off.

Το δυσάρεστο για τον Άρη είναι πως άλλαξε το περσινό σύστημα διεξαγωγής, που σας παρουσιάσαμε χθες και έτσι ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον πρώτο της κανονικής περιόδου, Παναθηναϊκό, με τη διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων την παρούσα στιγμή να είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Ο Αυτοκράτορας φιλοξενεί στο Nick Gallis Hall το Ρέθυμνο και θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους φίλαθλους της ομάδος να παρακολουθήσουν, ίσως τον τελευταίο φετινό εντός έδρας αγώνα. Μάλιστα η νέα διοίκηση της ομάδος όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ για τις περισσότερες θύρες του γηπέδου.

Η ηχηρή παρουσία του κόσμου εκτός από την ψυχολογική υποστήριξη στον Βαγγέλη Αγγέλου και στους παίκτες του, αποτελεί και ένα δείγμα της έμπρακτης υλικής υποστήριξης, καθώς ο Δημήτρης Γουλιέλμος και οι συνεργάτες του έχουν να αντιμετωπίσουν και τα οικονομικά προβλήματα που τους κληροδοτήθηκαν.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button