Ποδόσφαιρο

Χυδαία επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Καρυπίδη

Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, μετά από την αντιπαράθεση που είχε με τον γγ του υπουργείου Εργασίας. 

Την ώρα που έχει καταπατηθεί κάθε εργασιακό δικαίωμα, η ανεργία καλπάζει και οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν όνειρο απατηλής νυκτός, οι άνθρωποι του κυβερνώντος κόμματος έσπευσαν να στηρίξουν τον Ανδρέα Νεφελούδη, εξαπολύοντας χυδαία επίθεση στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης.

Την πλήρη στήριξή του στον γγ του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, στη σκιά των απειλών που δέχτηκε από «τραμπούκους», όπως τονίζει, οι οποίοι ισχυρίζεται ότι προέρχονται από το περιβάλλον του Θόδωρου Καρυπίδη.

«Οι απειλές που δέχεται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, από τραμπούκους που προέρχονται από το περιβάλλον του επιχειρηματία Θ. Καρυπίδη, θα πέσουν στο κενό» επισημαίνει, σε γραπτή ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

«Οι εποχές που οι διάφοροι μεγαλόσχημοι χρησιμοποιούσαν τις ΠΑΕ προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους, με αποτέλεσμα τη συστηματική υπονόμευση του δημοσίου συμφέροντος, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Οι φίλαθλοι του Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά και όλων των υπόλοιπων ποδοσφαιρικών ομάδων, δεν έχουν κανέναν λόγο να υπερασπίζονται επιχειρηματίες που αφήνουν απλήρωτους εργαζόμενους και φεσώνουν με υπέρογκα ποσά τα ασφαλιστικά ταμεία».

«Στεκόμαστε στο πλάι του Ανδρέα Νεφελούδη. Το καθεστώς αυθαιρεσίας που απολάμβαναν ορισμένοι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Το κυβερνών κόμμα δεν έκανε λόγο για τους ομογενείς επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν άλλες ομάδες για να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα, ούτε και για τα πρόστιμα που διαγράφονται προς όφελος επιχειρηματιών, ενώ δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία για τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άρη. Παράλληλα δεν είχε σχολιάσει όταν “τραμπούκοι” άλλης ποδοσφαιρικής ομάδος απειλούσαν εκλεγμένους πολιτικούς.

Ακόμη οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ ξέχασαν να σχολιάσουν την απόφαση του γενικού γραμματέα για δέσμευση των 7 εκ ευρώ από τους λογαριασμούς του προέδρου της ΠΑΕ, τα οποία όπως είχε δηλώσει ο Θόδωρος Καρυπίδης θα πήγαιναν στους απλήρωτους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ.

Να θυμίσουμε ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει κινηθεί νομικά από την προηγούμενη εβδομάδα κατά του Ανδρέα Νεφελούδη.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button