Γενικά

Χρυσό στα 200άρια Γκαραγκάνης, Εμμανουηλίδου στο Βαλκανικό στίβου

Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε η Ελλάδα στα 200 μέτρα ανδρών και γυναικών στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου του Βόλου με τους Σωτήρη Γκαραγκάνη και Πολυνίκη Εμμανουηλίδου.

Το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα ανδρών σε βαλκανικό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου κατέκτησε ο Σωτήρης Γκαραγκάνης. Ο Έλληνας πρωταθλητής των σπριντ έκανε μία πολύ καλή κούρσα και τερμάτισε σε 20.73 στη φετινή διοργάνωση στον Βόλο.

Στην τρίτη σειρά αγωνίστηκε κι ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, ο οποίος τερμάτισε πίσω μόνο από τον Γκαραγκάνη με χρόνο 20.83 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Τον τίτλο της στα 200 μέτρα γυναικών υπερασπίστηκε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου. Η 23χρονη σταρ τερμάτισε σε 23.26 για να κατακτήσει το χρυσό στο photo finish από την Τουρκάλα Ελίφ Πολάτ, που έκανε τελικά 23.27.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη τερμάτισε τέταρτη στην ίδια κούρσα με χρόνο 23.31, χάνοντας για λίγο την τρίτη θέση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button