Μπάσκετ

Χριστοφορίδης: “Γραπτή πρόταση δε θα υπάρξει αυτή τη στιγμή, αφού δεν καταρτίστηκε έστω προσύμφωνο συνεργασίας”.

Ο Σπύρος Χριστοφορίδης ξεκαθάρισε την κατάσταση με ανάρτηση του στο διαδίκτυο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του δικηγόρου:

«Οι υποψήφιοι επενδυτές εμμένουν στη θέση τους για αγορά του 90% των μετοχών, με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Μεταβίβαση των υφισταμένων μετοχών δεν μπορεί να γίνει σήμερα, διότι σύμφωνα με την έρευνά τους στις αρμόδιες αρχές, οι μετοχές είναι δεσμευμένες. Από τη στιγμή που ο κ. Λάσκαρης επιθυμεί να μεταβιβάσει μικρότερο ποσοστό και να μετοχοποιήσει τα χρήματα που έχει βάλει στην ΚΑΕ πριν την προκήρυξη αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, δυνατότητα συνεργασίας, για τους υποψήφιους επενδυτές, δεν υφίσταται.

Διευκρινίζω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πως οι επιλογές και προθέσεις του κ. Λάσκαρη είναι αναφαίρετο δικαίωμά του ως μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Από εδώ κι εμπρός ο καθένας, εμού περιλαμβανομένου, αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Προς αποφυγή περαιτέρω διευκρινίσεων, γραπτή πρόταση δε θα υπάρξει αυτή τη στιγμή, αφού δεν καταρτίστηκε έστω προσύμφωνο συνεργασίας. Το ίδιο θυμίζω ότι συνέβη και συμφωνήθηκε και πριν 2,5 χρόνια, όταν γνωρίστηκα με τον κ. Λάσκαρη στο γραφείο του συναδέρφου Γιώργου Σφυρή.

Υ.Γ.: Επιτρέψτε μου και μια επισήμανση, για τη δικαίωση του ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Δασκάλου. Πρόταση για χορηγία 250 +150 χιλιάδων ευρώ (ως μπόνους) υπήρξε από στοιχηματική  εταρεία,  αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον κόουτς Γιαννάκη.

Ζήτησα, ως όφειλα, από τον Πρόεδρο Λευτέρη Αρβανίτη να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον και να ενημερώσει σχετικά την ιδιοκτησία. Η επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος έγινε. Η χορηγία κατέληξε, χωρίς καμία απολύτως ευθύνη του κ. Αρβανίτη, σε άλλη ομάδα.

Με εκτίμηση
Σπύρος Ν. Χριστοφορίδης
Δικηγόρος Θεσσαλονίκης»

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button