Μπάσκετ

Χρηστίδης: “Χρειαζόμαστε τη νίκη για πολλούς λόγους.”

Ο Βασίλης Χρηστίδης μίλησε μέσω του blog του στο ΕΣΑΚΕ. Τόνιζοντας, λοιπόν, την σημασία και τους λόγους που είναι απαραίτητη η εκτός έδρας νίκη έναντι του Κολοσσού, έχοντας “εξετάσει” πολύ καλά τον αντίπαλο.
Συγκεκριμένα:

«Απαραίτητη η νίκη για αρκετούς λόγους

Καλησπέρα φίλοι μου. Επιστρέφοντας από τη Φινλανδία στην Ελλάδα, στο μυαλό μας υπήρχε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε τη νίκη για πολλούς λόγους. Καταρχήν, γιατί θα ανεβάσει τη ψυχολογία μας και την αυτοπεποίθηση μας, μετά από μια δύσκολη περίοδο κι έπειτα είναι απαραίτητη και για βαθμολογικούς λόγους.

Ο αντίπαλος μας, είναι μια ομάδα που διαθέτει αξιόλογο ρόστερ. Σημείο αναφοράς αποτελούν ο Μαυροειδής αλλά και οι Αμερικανοί του παίκτες, οι οποίοι προσφέρουν τους περισσότερους πόντους στην επίθεση, στους πρώτους τέσσερις αγώνες στη Basket League. Απέναντι σε μας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά και ο νέος τους παίκτης, ο Πίνκστον για τον οποίο μας έχει μιλήσει το τεχνικό τιμ.

Ο Κολοσσός είναι πάντα πιο δυνατός, όταν αγωνίζεται στην έδρα του και θα πρέπει να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να εφαρμόσουμε αυτά που θα μας πουν οι προπονητές μας. Επίσης, χρειάζεται να έχουμε σωστή αμυντική λειτουργία, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης. Εμείς θέλουμε να αντιδράσουμε και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, συνδυάζοντας μια καλή εμφάνιση με ένα πετυχημένο αποτέλεσμα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button