Ερασιτέχνης

Χρήστος Πλασάρης:« Η Ελλάδα έχει ταλέντα- Πρέπει να πιστέψουμε παραπάνω στα παιδιά μας »

Στο Yellow Radio και την εκπομπή «Ερασιτέχνης» φιλοξενήθηκε ο προπονητής στο τμήμα Kick Boxing- MMA του Άρη, Χρήστος Πλασάρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ιάσονα Μίσχο:

Αρχικά για την προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα Kick Boxing του Άρη ανέφερε:

Έχουμε επιστρέψει πλέον ανανεωμένοι με ένα πλήρως εξοπλισμένο και καινούριο γυμναστήριο και από ότι δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα των αγώνων κάνουμε και  καλή δουλειά. Οι πρώτοι φορά που παίξαμε επίσημους αγώνες ήταν το 10ο διεθνές και η 16η πανελλήνια διοργάνωση πολεμικών τεχνών είχαμε 12 συμμετοχές και 8 διακρίσεις ,κάποια παιδιά μας παίζανε και δυο και τρείς αγώνες. Είχαμε φοβερές επιδόσεις,  ισοπαλίες και ήττες αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι φυσικά και μένουμε στην πολύ μεγάλη επιτυχία που είχαμε η οποία άγγιξε το 90% .

Για το ποιο είναι το πρόγραμμα των αγώνων και το αν υπάρχει κάποιο επερχόμενο πρωτάθλημα:

Έχουμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα για το οποίο περιμένουμε να καθοριστούν οι ημερομηνίες , έχουμε αγώνες και τον Απρίλιο αυτή τη φορά με συμμετοχές και MMA και αναμένουμε και εκεί να δούμε επιτυχίες.

Για το αν υπάρχει περίπτωση να δούμε στο μέλλον κάποιο παιδί του Άρη να αγωνίζεται σε διοργανώσεις του εξωτερικού:

H αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα έχει ταλέντα πρέπει να πιστέψουμε παραπάνω στα παιδιά μας, να τους δώσουμε το κίνητρο να δουλέψουνε και πολύ πιθανόν  να δούμε και δικά μας παιδιά που πιστεύω πως μπορούν να αγωνιστούν και έχουν την όρεξη να δουλέψουν σκληρά, να ανέβουν ένα επίπεδο παραπάνω, να ανοίξουν τα φτερά τους  και να αγωνιστούν σε μεγάλες διοργανώσεις.

Για τον στόχο του Άρη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και αν μπορεί να κατακτήσει την κορυφή:

Βέβαια και τα παιδιά μας που δουλεύουν σκληρά μπορούν να κατακτήσουν την κορυφή πάντα εκεί στοχεύουμε. Έχουμε τμήματα για όλες τις ηλικίες και για όποιον έχει όρεξη να δουλέψει ο στόχος είναι η κορυφή. Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσει κάποιος το Kick Boxing τους περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους να έρθουν, να δοκιμάσουν μία προπόνηση , να τους δείξουμε το δρόμο του αθλητισμού και να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση τους.

Για την ηλικία που μπορεί κάποιος να γραφτεί στο Kick Boxing και τον αριθμό των παιδιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Άρη:

Ξεκινάμε από την ηλικία των έξι ετών. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στον Άρη 40 άτομα, περίπου τα μισά παιδιά είναι στο αγωνιστικό τμήμα και λίγο λιγότερα στο MMA το οποίο δεν είναι τόσο διαδεδομένο αλλά όσο πάει αναπτυσσόμαστε και εδώ.

Για το αν ο ίδιος του προτιμά Kick Boxing ή MMA:

Και τα δύο μου αρέσουν εξίσου πολύ, το κάθε άθλημα έχει την δικά του χάρη έχω επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς αγώνες πλέον κα στα δύο αθλήματα και κάποιες διακρίσεις στο MMA σε Ελλάδα και εξωτερικό και τα δύο αθλήματα τα λατρεύω.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button