Ποδόσφαιρο

Χουάν Ιτούρμπε: «Ποιοτικός ο Παναθηναϊκός, αλλά ανυπομονούμε να πάρουμε τη νίκη»

Ο Χουάν Ιτούρμπε στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν τον αγώνα στάθηκε στο ότι ο Άρης θα βγάλει αντίδραση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (22/9, 20:30).

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εξήγηση που δίνει σχετικά με το κακό ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα: «Ξεκινήσαμε άσχημα. Είμαστε όμως μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες και σίγουρα θα βρούμε και τις συνεργασίες μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας».

Για το αν το πρόβλημα του Άρη είναι στο εύκολο γκολ: «Είμαστε μία καινούργια ομάδα, εμείς δουλεύουμε σκληρά και είμαι σίγουρος πως θα έρθει σύντομα και το γκολ και οι καλές εμφανίσεις».

Για το τι είπαν οι παίκτες μεταξύ τους στα αποδυτήρια: «Θα πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό είπαμε και στα αποδυτήρια. Και περιμένουμε με ανυπομονησία τον αγώνα αυτό για να τον κερδίσουμε».

Για το επίπεδο ετοιμότητας του ίδιου: «Είμαστε καλοί παίκτες, όλοι δουλεύουμε όπως και εγώ και ναι είμαι σε καλή κατάσταση».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Από όσο έχω δει είναι μία ανταγωνιστική ομάδα. Δεν μας φοβίζει. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα τα πάμε καλά είμαι βέβαιος γι’ αυτό».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button