Ποδόσφαιρο

Χορηγικό πρότζεκτ 6.000.000 ευρώ για τρία χρόνια, νέα τηλεδιάσκεψη στις 18 Μαΐου

Ο πρόεδρος της Superleague Μηνάς Λυσσάνδρου παρουσίασε στο Δ.Σ. ένα χορηγικό πλάνο τριετίας που θα έχει 6.000.000 ευρώ έσοδα. Αποφάσεις από το επόμενο Δ.Σ., της 18ης Μαΐου.

Πρόκειται ουσιαστικά για αναβάθμιση της χορηγικής συνεργασίας της Λίγκας με την Interwetten. Είναι πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ για ένα τριετές συμβόλαιο.

Χρήματα σημαντικά και μάλιστα σε μία εποχή εν μέσω του κορωνοϊού. Ο Λυσάνδρου το παρουσίασε στις ομάδες στο Δ.Σ. της Λίγκας και η απόφαση θα ληφθεί από το επόμενο Δ.Σ. – αυτό της 18ης Μαΐου – και μετά.

Η συμφωνία θα είναι full pack, θα περιλαμβάνει δηλαδή μέχρι και την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος και δεν θα είναι απλή χορηγία, όπως την τρέχουσα περίοδο.

Η νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της Λίγκας θα γίνει την επόμενη Δευτέρα (18/5) και αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την επιστροφή στη δράση.

Δύο αλλαγές έγιναν στο working group, καθώς αποχώρησαν οι Λίνα Σουλούκου και Αλέξης Κούγιας. Τη θέση τους πήραν οι Ηλίας Πουρσανίδης και Σάκης Τσικνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

“Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League ενημερώθηκαν οι ΠΑΕ-Μέλη για τη διαπραγμάτευση με τον Π.Σ.Α.Π. και συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα.

Οι ΠΑΕ Λαμία και ΠΑΕ ΟΦΗ, δια των εκπροσώπων τους κ.κ. Τσικνή και Πουρσανίδη, θα μετέχουν στην ομάδα εργασίας (working group) της Super League, στη θέση των παραιτηθέντων μελών”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button