Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

Χορηγική συμφωνία ΠΑΕ Άρης με το «VERANDA Bar Restaurant & VIP Catering»

Η διοίκηση του Άρη ανακοίνωσε τη συνεργασία της για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με το «VERANDA Bar Restaurant & VIP Catering» που είναι χορηγός και του YellowRadio

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την έναρξη της συνεργασίας:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το «VERANDA Bar Restaurant & VIP Catering», Επίσημο Υποστηρικτή της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Με έδρα τους Ν. Επιβάτες στην παραλιακή οδό Κουντουριώτου 203 (τηλ. επικοινωνίας 23920-21888), το «VERANDA Bar Restaurant & Vip Catering» δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης τα τελευταία δέκα χρόνια.

Πρόκειται για ένα διώροφο κτήριο, που διαθέτει café-bar στον πρώτο όροφο και εστιατόριο στο δεύτερο όροφο με θέα όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στα τρία εξωτερικά σαλόνια του καταστήματος μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό και τα ροφήματά σας, καθώς και το μπάνιο σας τους καλοκαιρινούς μήνες στην οργανωμένη παραλία που διαθέτει.

Ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων της εταιρείας «Το Μπαλκόνι Του Μπαξέ ΜΙΚΕ» υπό την ιδιοκτησία του κ. Θωμά Κοσκερίδη. Η δυναμική του καταστήματος ανέρχεται στα 300 άτομα καθήμενοι για πάσης φύσεως εκδηλώσεις.

Ο κ. Κοσκερίδης, ο οποίος πέραν της δραστηριοποίησης του στο χώρο της εστίασης ασχολείται και με την ενοικίαση τουριστικών καταλυμάτων, δηλώνει:

«Είναι μεγάλη μας τιμή να συνεργαστούμε με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, καθώς η αγάπη μας για την ομάδα είναι πολύ μεγάλη. Θα καταβάλουμε προσπάθεια να συμβάλλουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο έργο που έχουμε αναλάβει και γενικότερα να ανταποκριθούμε επαρκώς στους στόχους μας.

Ευχαριστούμε από μεριάς μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την σίτιση όλων των σουιτών του Κλεάνθης Βικελίδης, όπως και για τα γεύματα των ποδοσφαιριστών και του προσωπικού της ομάδας έπειτα από κάθε εντός έδρας αγώνα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button