YellowRadio.grΠοδόσφαιρο

Χιμένεθ: “Εάν ο Μορόν προπονηθεί καλά, θα είναι βασικός στην Τούμπα – Οι τέσσερις στην επίθεση έκαναν πολύ καλό ματς”

Ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην επιλογή του να κρατήσει εκτός ενδεκάδας τον Μορόν και στο γεγονός ότι η ομάδα του δέχεται γκολ στο τέλος για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Για τη φάση κλειδί που ανέφερε στις δηλώσεις μετά το ματς: “Θεωρώντας ότι ο διαιτητής έχει άποψη για όλες τις φάσεις, και αν υποθέσουμε ότι το πέναλτι του Φαντιγκά που μετά έγινε φάουλ ήταν όντως φάουλ, τότε είναι μια μικρή λεπτομέρεια. Σίγουρα, όμως, θα έπρεπε να είναι δεύτερη κίτρινη στον Μπάμπα, ο οποίος συμμετείχε στο γκολ του ΠΑΟΚ.”

Για το ροτέισον στο οποίο προχώρησε και το παιχνίδι που ακολουθεί στην Τούμπα: “Οχι εκτενές… Δεν έχουμε όσους θέλουμε. Μόνο με όσους έχουμε. Από εκεί και πέρα, δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές ήταν πληγωμένοι στα αποδυτήρια. Δεν ήμασταν καλοί στην τελευταία φάση και ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με ποιότητα. Αυτό που περιμένω είναι την καλύτερη δυνατή νοοτροπία σε κάθε ματς. Νίκη και ήττα αποτελούν περιστάσεις και στατιστικά στοιχεία. Η ομάδα είναι υποχρεωμένη να δίνει το καλύτερο εαυτό της σε κάθε ματς. Το ματς 21:30 με βροχή και ο κόσμος δίπλα μας. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι περήφανος και ότι όλοι μαζί μπορούμε να αναπτυχθούμε ως ομάδα”.

Για την επιλογή του να μην ξεκινήσει τον Μορόν: “Μπορεί να μη συμφωνούμε για το ποιος θα παίζει και ποιος όχι, αλλά έτσι συμβαίνει σε όλον τον κόσμο. Είναι ο μόνος μας επιθετικός και είναι πολύ σημαντικός για εμάς, δε θα μπορούσαμε να τον χάσουμε, οπότε τον κράτησα σήμερα στον πάγκο. Καθρέφτης για τον προπονητή είναι οι προπονήσεις, από εκεί είδα πράγματα και πήρα τελικά αυτήν την απόφαση. Δεν μπορείτε να ξέρετε τι βλέπει εκεί ένας προπονητής. Εάν προπονηθεί καλά, θα είναι στην ενδεκάδα στην Τούμπα. Θεωρώ όμως ότι οι τέσσερις στην επίθεση έκαναν ένα πολύ καλό ματς. Από εκεί και πέρα, άλλο είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Ξέρουμε ότι στην Τούμπα υπάρχει εξίσου δυναμικό περιβάλλον. Πρέπει να είμαστε θαρραλέοι και αποφασισμένοι”.

Οσον αφορά το ματς στην Τούμπα: “θα είναι εκτός έδρας… Στην Τούμπα υπάρχει ένα δυναμικό περιβάλλον. Πρέπει να είμαστε θαρραλέοι και να παίξουμε όπως σήμερα. Την μπάλα όμως δεν την… κουνάνε οι φωνές αλλά τα πόδια των ποδοσφαιριστών”.

Για το ότι η ομάδα του δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι: “Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν είχε δοθεί στον Μπάμπα η δεύτερη κίτρινη σίγουρα δε θα υπήρχε αυτή η εξέλιξη. Στα 94 λεπτά του σημερινού παιχνιδιού θεωρώ πως παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά στην τελευταία φάση η μπάλα πέρασε μπροστά από όλη την αμυντική γραμμή του Άρη και κανείς δεν μπόρεσε να αντιδράσει.”

Για τις επιλογές που είχε στον πάγκο και την κατάσταση του Φαμπιάνο: “Ο Μισεουί είναι ανενεργός για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Προσπαθούμε να του δώσουμε ρυθμό για να είναι ανταγωνιστικός στα παιχνίδια. Οσον αφορά τον Φαμπιάνο, δυστυχώς θα το δούμε μέρα με τη μέρα. Το πρόβλημα που έχει είναι έτσι που μία μέρα σηκώνεται καλά και την άλλη όχι.

Ο Δώνης κάνει μία εξαιρετική δουλειά. Δεν τον έχω δει να δουλεύει περισσότερο. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα είναι έτοιμος, ώστε να τον έχω αριστερά και τον Πέρεθ δεξιά. Το ιατρικό τιμ λέει ότι χρειάζονται άλλες δύο εβδομάδες αλλά θα προσπαθήσουμε να γίνει νωρίτερα και με φυσιολογικό τρόπο για να μην υπάρξει υποτροπή”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button