Ποδόσφαιρο

Χελάκης: “Παραμύθι η εξυγίανση, ευεργεσία για το πρωτάθλημα ότι είναι δυνατός ο Άρης” (audio)

Ο γνωστός αθλητικογράφος, Γιώργος Χελάκης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για το κείμενο του:

Το ποδόσφαιρο είναι όπως και παλαιότερα. Δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα. Τώρα γίνονται τα ίδια αλλά προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα πράγματα είναι καλύτερα. Δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει σοβαρά δομικά προβλήματα. Σε οποιοδήποτε άθλημα και αν πας πλέον, μπορείς να κινδυνεύσεις. Επειδή δεν έχουμε εξυγίανση γι’ αυτό κινδυνεύουμε ακόμη. Απλώς δεν επωφελείται πλέον ο Ολυμπιακός.

-Για την δήλωση του Βασιλειάδη:

Εγώ λυπάμαι για τον Βασιλειάδη που δεν θέλει να δει την πραγματικότητα. Η πολιτεία έχει ευθύνη για την κατάσταση. Δεν γίνεται να συμφωνήσεις με κάποια επιχειρηματικά συμφέροντα, πρέπει να είσαι

-Για το αν θεωρεί ότι είναι ανάθεση πρωταθλητή:

Εγώ δεν θέλω να πω ότι πάντα ο πρωταθλητής δεν το αξίζει. Απλώς υπάρχουν οι ίδιες παθογένειες. Απλώς τώρα έχουμε αλλαγή παράγκας. Τα ωραία πράγματα πρέπει να τα παραδεχόμαστε σε μία ομάδα. Οι οπαδικές συμμορίες εξακολουθούν να μας παρουσιάζουν αποτρόπαια σκηνικά και μένουν ατιμώρητοι. Αποκλείεται οι ΠΑΕ να μην μπορούν να απομονώσουν τους χούλιγκαν. Με ενοχλεί να μας κοροϊδεύουν και να λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι καλύτερο.

-Για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά:

Ο κ. Γραμμένος τώρα όσο κάθεται σε αυτή την καρέκλα λόγω συναλλαγής, δεν μπορεί να πει κουβέντα. Είναι απλώς ένας παρατηρητής. Το θέμα είναι ότι μας είπαν ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και είναι απλώς χειρότερα.

-Για το αν θα αλλάξει κάτι:

Περιμένω να δω πως θα εφαρμοστεί ο νέος νόμος. Αν δεν έχουμε εφαρμογή νόμου τότε τα πράγματα θα χειροτερεύσουν στον ελληνικό αθλητισμό. Αν δεν μπούμε απέναντι στα πράγματα η κατάσταση θα χειροτερεύσει.

-Για τα επεισόδια χθες:

Δεν υπήρχε αποδοκιμασία. Κάποιοι έμειναν μέσα σαν να ήθελαν να τιμωρηθεί η ομάδα. Οι πολλοί δεν αντέδρασαν στα χθεσινά επεισόδια. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση έξι βαθμών. Ο σύλλογος μπαίνει σε μία φοβερή εσωστρέφεια και είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα.

-Για τον Σαββίδη:

Ο κ. Σαββίδης είναι μέρος του προβλήματος με την συμπεριφορά του. Δεν είναι λύση του προβλήματος. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Αν συμμαχείς με ένα επιχειρηματικό συμφέρον για να καλυτερεύσεις την κατάσταση δεν καταφέρνεις κάτι. Απλώς δημιουργείς έναν νέο χαλίφη.

-Για τον Άρη:

Θέλω να πω κάτι γιατί εγώ από την εποχή που έπαιζε ο Μόκαλης και ο Φοιρός η δεύτερη ομάδα μου ήταν Άρης. Είναι γνωστό στο χωριό μου. Χαίρομαι για το ποδόσφαιρο που παίζει ο Άρης. Αν και με τον Ερέρα είχε τα ίδια αποτελέσματα τώρα θα ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία, ίσως πιο ψηλά από τον Ατρόμητο και κοντά στην Α.Ε.Κ. Ο  Άρης θα είναι πρωταγωνιστής του χρόνου. Είναι ευεργεσία για το πρωτάθλημα να είναι ψηλά μια ομάδα με τον κόσμο του Άρη. Είναι θεαματική ομάδα. Είναι καλή ομάδα και παίζει καλό ποδόσφαιρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button