Ποδόσφαιρο

Χατζόγλου: «Χρειάζεται ένα γκολ ο Ιντέγε να πάρει τα πάνω του, η διακοπή θα βοηθήσει την ομάδα»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χατζόγλου και μίλησε για το ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα, για τον Ιντέγε, για τον Χαριστέα αλλά και για την επόμενη μέρα του προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Για το «στραβό» ξεκίνημα του πρωταθλήματος και την παραίτηση Παντελίδη:

«Στη Νορβηγία τα κάναμε δύσκολα, έτσι χάθηκε η πρόκριση. Βιαστήκαμε να βάλουμε το τέταρτο γκολ στη Θεσσαλονίκη. Αυτά έχουν το ποδόσφαιρο. Καλύτερα να φέρναμε 2-0 παρά το 3-1.

Με τον ΟΦΗ ήμασταν κακοί στο α’ ημίχρονο. Αλλά στο β’ έπρεπε να πάρουμε το ματς. Έχουμε δυσκολία στο γκολ, το είδαμε και στο Βόλο. Χωρίς γκολ δεν κερδίζεις».

Με την Μόλντε τα τρία μας γκολ τα έβαλε ο κόσμος. Η αντίπαλη ομάδα πετούσε τη μπάλα όπου να ‘ναι. Έτσι έγινε στο τέλος με ΟΦΗ. Έχουμε θέμα στο γκολ. Χάσαμε ευκαιρίες από τη γραμμή. Μένει να μπει το πρώτο γκολ του Ιντέγε, μετά θα είναι καλά. Τώρα έχει άγχος πιστεύω. Δεν είσαι τυχερός αν βάλεις γκολ μπροστά στο τέρμα. Χρειαζόμαστε κι άλλο φορ».

Για τον Ιντέγε:

«Θα πρέπει απλά να γίνει η αρχή. Και ο Βέλλιος στην αρχή δεν έβαζε γκολ. Τώρα που έβαλε θα πάρει τα «πάνω» του».

Για το αν ο Άρης είναι πιο καλός από πέρυσι:

«Διαφωνώ. Η ομάδα είναι πιο αδύναμη από πέρυσι. Είναι απώλεια του Ματέο και του Σιώπη. Η άμυνα ξεκινάει από μπροστά και η επίθεση μας δεν κάνει καλή άμυνα και πιέζονται πολύ τα χαφ μας. Με τη Μόλντε πιέζαμε πολύ μπροστά και κλέβαμε τη μπάλα».

Για το πώς θα διαχειριστεί την παραίτηση του προπονητή ο Άρης:

«Ο Παντελίδης έκανε ό,τι μπορούσε. Ήταν τίμιο που παραιτήθηκε. Μέσα του ήθελε να κάνει περισσότερα. Έφτασε στα όρια του. Τον Τόνσο που ήθελε πολύ στο τελευταίο ματς δεν τον πήρε καν στην αποστολή. Έπαιξε όλα τα χαρτιά του.

Παίζει ρόλο ποιον θα πάρουμε. Καλό είναι να ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά πιθανόν θα είναι ξένος. Ο κόσμος περιμένει πολύ τα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Η διακοπή θα κάνει πολύ καλό στην ομάδα».

Για τον Άγγελο Χαριστέα:

«Είναι καταξιωμένος άνθρωπος. Μόνο καλά μπορεί να προσφέρει στον Άρη. Έχει τις γνώσεις, ιδίως από Ευρώπη. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε. Να φροντίσουμε και τα τμήματα υποδομής. Πρωτίστως αυτό που μας «καίει» είναι η ανδρική ομάδα».

Για τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο:

«Τον ξέρω πολύ καλά. Είναι εκεί που πρέπει και τα δίνει όλα, θα δώσει τη ψυχή του».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button