Ποδόσφαιρο

Χατζηπιρπιρίδης: «Οι στόχοι μου είναι η ατομική βελτίωση, η καθημερινή δουλειά και να συμβάλω στα γκολ της ομάδας»

Ως δανεικός στον ΟΦ Ιεράπετρας από τον Άρη συνεχίζει ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε συνέντευξή του μεταξύ άλλων στους προσωπικούς του στόχους.

Στο Grandsport.gr μίλησε για την μεταγραφή του στον ΟΦΙ, για τους προσωπικούς στόχους που έχει θέσει, αλλά και για το πρωτάθλημα της Super League 2 και την πορεία του ΟΦΙ.

Ο δεκαεννιάχρονος ποδοσφαιριστής αρχικά μίλησε για την μεταγραφή του στον ΟΦΙ: «Ήρθα εδώ πέρα με τη μορφή δανεισμού, ώστε να πάρω χρόνο συμμετοχής και παράλληλα με την σειρά μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι χαρούμενος που οι άνθρωποι του ΟΦ Ιεράπετρας με εμπιστεύτηκαν, γι’ αυτό είμαι εδώ δύο φορές πιο δυνατός, προκειμένου να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους: «Προσωπικοί μου στόχοι είναι η ατομική βελτίωση, η καθημερινή δουλειά και προσπάθεια που θα καταβάλλω στις προπονήσεις, έτσι ώστε να βελτιώνομαι καθημερινά».

Μίλησε για το πρωτάθλημα της Super League 2: «Είναι σίγουρα ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με δυνατούς αγώνες και ένταση κυρίως, δεν το περιμένω εύκολο, θα είναι αρκετά δύσκολο, θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ στις δύσκολες και καινούργιες συνθήκες αυτής της κατηγορίας».

Τέλος, αναφέρθηκε στην πορεία των Κρητικών σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια: «Είδα τον ΟΦΙ σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια, είναι μία δυνατή ομάδα, έχει δυνατά κορμιά, καλή άμυνα, απλά ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο αποτελεσματική στο σκοράρισμα. Είναι μία καλή ομάδα, θα μπορεί πιστεύω εύκολα να σταθεί στην κατηγορία και θα προσπαθήσω και εγώ να συμβάλλω στα γκολ και τους στόχους της ομάδας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button