Μπάσκετ

Χατζηβρέττας: «Ο Άρης χρειάζεται ισχυρό επενδυτή για να αλλάξει επίπεδο! Σπουδαίο το τεχνικό τιμ, κεφάλαιο ο Μποχωρίδης»

Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Νίκος Χατζηβρέττας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για την ακαδημία “10” είπε:

Κάνουμε μία προσπάθεια. Είμαστε στον Εύοσμο, εδώ υπάρχουν πολλά παιδιά από τις γύρω περιοχές και αγαπούν το άθλημα. Εμάς αυτό μας ενδιαφέρει περισσότερο να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να είναι στο γήπεδο. Κάποιοι είναι ικανοί και μπορούν να παίξουν και σε υψηλότερο επίπεδο, άλλα παιδιά όμως αγαπάνε τον αθλητισμό και γίνονται ισόβια αθλητές. Για την ακαδημία τη δικιάς μας αυτό προέχει πάνω απ’όλα και προσπαθούμε όλοι οι προπονητές για το καλύτερο.

Για τις εγκαταστάσεις της ακαδημίας είπε:

Η ομάδα δημιουργήθηκε γιατί είχε πολλές ανάγκες και αθλητές αλλά για να δουλέψεις σε ένα πολύ καλό επίπεδο με τα παιδιά χρειάζονται πολλές ώρες προπόνησης. Δεν είχαμε την ευκαιρία να έχουμε πολλές ώρες στα γήπεδα. Ο δήμος μας έχει παραχωρήσει έναν χώρο αλλά οι ανάγκες ήταν μεγάλες και έτσι δημιούργησα έναν χώρο που στεγάζεται η ακαδημία μας. Είναι ένας όμορφος χώρος στον Εύοσμο που τα παιδιά αθλούνται. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Ο χώρος ήταν προσωπική πρωτοβουλία για να μπορούμε να αναπτυχθούμε και να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε. Είναι όμορφο συναίσθημα. Έχουμε και ακαδημία βόλεϊ. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Στην ακαδημία στο μπάσκετ έχουμε φτάσει τους 400 αθλητές και γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια. Οι ηλικίες είναι από 5 μέχρι 18 χρονών αλλά έχουμε και ανδρικό τμήμα που είναι στην Γ εθνική. Όλα τα παιδιά κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Για το Άρης – Παναθηναϊκός είπε:

Υπάρχει μεγάλη ψαλίδα γιατί είναι τα μπάτζετ που έχουν μεγάλη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ “πλούσια” ομάδα και έχει άλλους στόχους από τον Άρη. Δε μπορείς να συγκρίνεις αυτές τις ομάδες γιατί είναι σε άλλο επίπεδο. Καμία ομάδα δεν πάει για να χάσει σε ένα παιχνίδι αλλά επειδή το μπάσκετ είναι ένα πολύ δίκαιο άθλημα μία ομάδα είναι δύσκολο να χάσει από μία χαμηλότερη. Πρέπει να βρεθεί σε δύσκολη μέρα μία ομάδα για να συμβεί αυτό. Μακάρι τα πράγματα να γίνουν πιο βατά και όλες οι ομάδες να είναι καλά οικονομικά. Ο Άρης που είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο και πολύ μεγάλη ιστορία να φτάσει να έχει έναν άνθρωπο οδηγό που μπορεί να τον οργανώσει. Τα πράγματα πρέπει να είναι για να υπάρχει ανταγωνισμός και ενδιαφέρον.

Για τον Άρη είπε:

Ο Άρης είναι σε δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν πολύ και είναι ρομαντικοί αλλά είναι πολύ δύσκολο αν δεν υπάρχει ηγετική μορφή με οικονομική ευχέρεια για να μπορέσει να ξεκαθαρίσει πράγματα και καταστάσεις. Μόνο με τον ρομαντισμό και την προσπάθεια μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα αλλά όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό μετά τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Ο Άρης χρειάζεται ισχυρό επενδυτή για να αλλάξει επίπεδο. Άλλες ομάδες έχουν ευχέρεια στην οργάνωση και το οικονομικό επίπεδο. Την υπέρβαση ο Άρης μπορεί να την πετύχει σαν προσπάθεια και σαν μπάτζετ. Το προπονητικό team είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να τα καταφέρουν.

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου είπε:

Ο κόουτς έχει δείξει και τα προηγούμενα χρόνια που ήταν στην ομάδα και σε άλλες ομάδες που έχει δουλέψει μία πολύ καλή προσπάθεια. Οι ομάδες παρουσιάζουν όμορφο μπάσκετ. Όλο το προπονητικό team πιστεύω θα πετύχει γιατί κάνουν πολύ καλή δουλειά αλλά δεν είναι θέμα μόνο προπονητών και παικτών.

Για τον Μποχωρίδη είπε:

Ο Λευτέρης είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο σαν παίκτης. Είναι ένα παιδί της ομάδας και είναι μεγάλη υπόθεση για μία ομάδα να έχει έναν ηγέτη ο οποίος προέρχεται από αυτήν. Τα σπλάχνα της είναι ο Λευτέρης και ο Φλιώνης. Είναι σημαντικό δύο παίκτες της ομάδας να είναι βασικοί στο ρόστερ. Εύχομαι τα καλύτερα. Μέσα από την προσπάθεια θα βγουν αποτελέσματα και ο Λευτέρης μέσα από την προσπάθεια θα οδηγήσει την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Για τον Καλάθη είπε:

Είναι ένας παίκτης επιπέδου NBA. Αυτή την στιγμή βρίσκει καλύτερα χρήματα στην Ευρώπη. Παίζει στην Εθνική ομάδα και βασικό κομμάτι ότι είναι διεθνής παίκτης. Ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι σωστά είναι play maker και είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιοι παίκτες. Είναι σημαντικοί τέτοιοι παίκτες για μία ομάδα και για τον Παναθηναϊκό είναι σημαντική λύση. Για την Εθνική ομάδα είναι ένα στέλεχος.

Για το πρωτάθλημα είπε:

Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά όπως είπαμε και πριν, όταν υπάρχουν δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, ακόμα και η ΑΕΚ που έχει κάνει δυνατό ξεκίνημα είναι δύσκολο. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι θα είναι αυτοί που θα παίζουν τελικό. Αν δεν αλλάξει αυτό δεν θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η χαρά του πρωταθλήματος είναι ο ανταγωνισμός.

Για τον κόσμο του Άρη είπε:

Οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίζουν την ομάδα και να την αγαπάνε. Ο κόσμος του Άρη στηρίζει πολύ την προσπάθεια της ομάδας όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν μεγαλώσει πολλοί με το μπάσκετ του Άρη. Στα δύσκολα χρόνια ο κόσμος δίνει λύσεις.

Για το αν θα πάει στο Παλέ είπε:

Έτσι όπως είναι οι υποχρεώσεις τα Σαββατοκύριακα τρέχουμε σε αγώνες. Εγώ δεν παίζω γιατί δεν προλαβαίνω. Είμαι προπονητής στην ομάδα και προσπαθώ να παρακολουθώ τα παιχνίδια όσο μπορώ. Γενικά είναι κάτι πολύ δημιουργικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button