Μπάσκετ

Χασανίδης: «Να επιβάλλουμε το ρυθμό μας»

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα με τον Ιωνικό:

«Έχουμε ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Στο φετινό πρωτάθλημα όλοι οι αγώνες κρίνονται απαιτητικοί. Ο Ιωνικός έχει μία ομάδα με έμπειρους γηγενείς παίκτες, όπως επίσης και ξένους που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. Διαθέτει ένα σύνολο το οποίο λειτουργεί καλά και στις δύο άκρες του παρκέ και ιδιαίτερα στην επίθεση. Επιπλέον, από μόνη της η έδρα του Ιωνικού δημιουργεί πρόβλημα στους αντιπάλους.

Εμείς για ακόμα ένα παιχνίδι είμαστε προετοιμασμένοι στο 100% της κατάστασής μας, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σωστά, κυρίως στο αμυντικό σκέλος και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Επιδίωξή μας είναι να βγάλουμε ακόμα περισσότερη ενέργεια απ’ ό,τι έως τώρα. Έχουμε αυτήν τη δυνατότητα κι αυτό φαίνεται από τις προπονήσεις μας.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και κάθε αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία για το πλασάρισμα στη βαθμολογία και σίγουρα κάθε θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα, δίνει πλεονέκτημα για τη συνέχεια».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button